facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Vandal

The Vandal

Info

The Vandal is een casual kleding merk geïnspireerd op de koers,de fiets, op wielerhelden van weleer en de urban cycling scene.

Geschiedenis

The Vandal is een casual kleding merk geïnspireerd op de koers ,de fiets, op wielerhelden van weleer en de urban cycling scene.



"Kledingmerk geïnspireerd door het wielrennen en zijn helden. Door en voor gepassioneerde fietsers, van de occasionele fietser tot de fietspendelaar en wielertoerist. Ontwerp en productie van textiel en accessoires in eigen huis met een voorkeur voor eerlijke en ecologisch verantwoord geproduceerde producten."
Adres: Dr. van de Perrelei 51, 2140 Borgerhout, Antwerpen, Belgium
Stad: Borgerhout
Route: Dr. van de Perrelei 51
Postcode: 2140



op zoek naar gerelateerd: The Vandal Sokken, THE Vandal rugzak, antwerp t-shirt fiets, THE Vandal tricolore, The Vandal The Classics, The Vandal Qhubeka, retro wieler t-shirts, The Vandal romper
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Drink 18 Drink 18 1 km Drink 18 is een winkel in Borgerhout waar je unieke meubels, gemaakt in de tweede hel...
Recensies
Sublieme kwaliteit, lokaal gemaakt en een big smile voor hun klanten. Een hele grote aanrader voor alle fietsliefhebbers!
Top kwaliteit - mooie designs - correcte prijzen - snelle levering !!!
Snelle service en zeer vriendelijke mensen !
Klein probleempje, maar direct opgelost. Perfecte service!
Super sympathiek bedrijf !
Ziet er leuk uit
Zeeer tevreden !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid