facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The VAN Company

The VAN Company

Info

Verhuur en verkoop van compacte mobilhomes met dé beste service!
www.thevancompany.be
www.thevanshop.be



"The VAN Company is uw VAN specialist. Als enige in België zijn wij enkel gespecialiseerd in camper VAN's. Wij verkopen en verhuren. Zowel nieuw voertuigen, als tweedehands VAN's.Wij verdelen verschillende hoogstaande merken: Pössl, Globe-Traveller, Globecar, Karmann, Affinity en KabeService en een goede uitleg krijgen is voor ons zeer belangrijk. Iedereen wordt behandeld als een belangrijke klant.Ook techniek wordt bij ons gedaan. Zowel bij bestaande klanten, als bij nieuwe klanten.Voel je zeker welkom bij ons!"
Adres: verzusteringslaan 30, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: 03 345 98 31
Stad: Sint-Niklaas
Route: verzusteringslaan 30
Postcode: 9100



op zoek naar gerelateerd: Campervan 4 personen, Goedkoopste campervan, Campervan merken, Campervan kopen België, Van kopen België, Van kopen tweedehands, Camper 2 personen huren, Campervan
Recensies
Wij kwamen langs voor wat info rondom de campervans. Wij werden allereerst vriendelijk onthaald door Ruben die ons de vrijheid gaf eens rond te kijken naar het aanbod. Verder kregen we een luxueuze rondleiding van hem en was geen vraag te veel. Verder werden we geholpen door Hans die ons wat aanraders vertelde en zijn ervaringen deelde met de campervan. Wij zijn nog nooit zo goed geholpen. De kriebels van de Vanlife zijn zeker doorgegeven en dit gaan we ontdekken. Top service hier!
Als je graag met een Van er op uit wil trekken dan is The Van Company echt nr 1 hiervoor! Wij gaan deze zomer reeds voor de 3e keer op rij met een Van hen op reis richting Italië. Heerlijk! 3 weken rondtrekken en genieten! Alles is altijd prima in orde en zéér verzorgd als je hem gaat ophalen. Je krijgt een heel duidelijke uitleg als je voor de eerste keer weg gaat met een Van. Bart is daar de geschikte persoon voor en maakt het dan ook heel aangenaam met de gepaste humor en tips en tricks. De eigenaars Hans en Astrid zijn altijd heel vriendelijk en staan klaar voor een fijne en aangename babbel. Ik heb nergens nog zo'n interessante prijs gekregen voor een compleet 'All inclusive'. Alles is echt inbegrepen en je kan dus genieten tot wanneer je de Van terug brengt. Poetsen hoeft niet want dat zit allemaal inbegrepen in de prijs. Moest je de microbe nog niet te pakken hebben van op stap te gaan met een Van, spring dan zéker maar eens binnen daar en je zal zien dat het spontaan opkomt :- Wij weten alvast ons adresje als we er eens tussenuit willen gaan.
Tweede jaar gehuurd, alles tip top in orde. Dankjewel voor je bijdrage aan onze prachtige vakantie. Groetjes, Reintje en Patrick.
The Van Company zorgt voor een zorgeloze campervakantie. Wij waren heel tevreden over de ontvangst en uitleg die we kregen bij het afhalen van de Van. Die was trouwens super proper. Ook het terug inleveren en de afhandeling van de waarborg verliepen vlekkeloos. Doen we zeker nog eens. Bedankt Bart, Hans, Astrid en collega’s!
Al verschillende malen hier fantastisch geholpen geweest door de eigenaars en hun team! Onze camper komt nochtans niet van bij hen en toch is geen moeite hen te veel. Een groot contrast met de grote spelers in Temse of Deerlijk. Het vertrouwen is groot, we komen dan ook graag van ver voor het inbouwen van extra's op onze camper aan een scherpe prijs en voor onze volgende camper weten we waar we moeten zijn. Bedankt Hans en team!!!
Fantastisch luxueuze campers, behulpzaam personeel die graag hun tijd nemen om alles haarfijn uit te leggen! Verhuur ging heel vlot en fantastische roadtrip door Schotland gemaakt! Aanrader!
Super, zowel eigenaar als personeel een dikke 5 sterren op alle gebied. Ik ben zo blij hier gekocht te hebben. DOE ZO VERDER!!!
Heel toffe sfeer, voorlopig een Van van hun gehuurd. Alles prima verlopen: ontvangst, bijstand, uitleg en flexibiliteit gewoon top.
Alles top in orde. Duidelijke afspraken, vriendelijk en gedienstig personeel, wagen tiptop. De inclusief poetsdienst is een welgekomen meerwaarde!
Super enthousiaste mensen en wat een mooie vans
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid