facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Tree Willebroek

The Tree Willebroek

Info

Fashionstore voor vrouwen met stijl

Adres: August Van Landeghemstraat 57, 2830 Willebroeck, Antwerpen, Belgium
Stad: Willebroeck
Route: August Van Landeghemstraat 57
Postcode: 2830



op zoek naar gerelateerd: The Tree - Lier, Infinity fashion store, CARLA Willebroek, CARLA Willebroek Facebook, Boetiek online bestellen, Toffe dameskleding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Thalia Clothing Store Thalia Clothing Store 650 meter Zeer goede ervaring gehad bij The Tree. De verkoopster heeft me goed geholpen bij het...
Recensies
Zeer goede ervaring gehad bij The Tree. De verkoopster heeft me goed geholpen bij het zoeken naar een cadeau. Mijn vriendin was heel blij met de oorbellen: stijlvol en van topkwaliteit!
Een prachtige boetiek in het centrum van Willebroek. Ze verkopen fijne merken als Just in Case, Inwear, YAS,... Ben bijzonder tevreden met mijn aankopen! Vriendelijke verkoopster.
Moest een cadeau hebben voor mijn vriendin, maar ik ken daar natuurlijk niks van. Gelukkig schoot de vriendelijke verkoopster te hulp. Vriendin content, ik ook content.
Toevallig binnengewandeld met mijn lief. Normaal sta ik mij daar dan te vervelen in een klerenwinkel, maar deze was toch erg aangenaam om in rond te wandelen! Zeker met de enthousiaste verkoopster erbij!
Mooie winkel in Willebroek centrum met heel leuke merken! Zeer goede kwaliteit! Aangename vrouw dat inzicht heeft met wat je best staat ! Vooral kennis ervan heeft !
Moest is geen enkele ster kunnen geven, dan zou ik het doen. Mooie winkel met mooie kledij en mooie spullen? Ja, absoluut. Vriendelijke en klantgerichte verkoopster? Absoluut niet! Blijkbaar kan mevrouw met slechts één blik op haar potentiële klanten weten of de persoon in kwestie een stuk al dan niet kan betalen. Terwijl ik een kledingstuk bekeek hoorde ik haar achter mij zeggen: "Dat is heel duur hoor." Met een toon die meteen duidelijk maakte dat ik mij dit stuk volgens haar toch niet kon veroorloven. Even ter verduidelijking mevrouw, ik had dat stuk perfect kunnen betalen. Maar dankzij uw boerse aanpak zal ik nooit, maar dan ook nooit maar één euro bij u uitgeven.
Super vriendelijke verkoopster/bediening. Mooie winkel
Mooie boetiek met prachtige stuks van kledij voor iedereen. Alle prijsklassen! Ann helpt je steeds met een lach.Dolblij met al mijn aankopen!
Heel mooie winkel mooie collectie,
Mooie kleren en tof winkelke
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid