facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Train Station

The Train Station
Adres: Rue de la Station 139 Stationsstraat 139 , Waterloo 1410, BE
Telefoonnummer: 0476 67 76 69
Stad: Waterloo
Route: Rue de la Station 139
Huisnummer: Stationsstraat 139
Postcode: 1410



op zoek naar gerelateerd: Waterloo station London, Waterloo Station tube, Waterloo Station parking, Waterloo, London, Waterloo London hotel, waterloo, london sehenswürdigkeiten, Train Southampton London, Woking Railway station
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Crossfit 1815 Crossfit 1815 523 meter Vertaald door Google Super infrastructuur, coaches met goed advies, aandacht voor onz...
Basic-Fit Waterloo Chaussee de Bruxelles Basic-Fit Waterloo Chaussee de Bruxelles 2 km E legal Vertaald door Google Het is gaaf
Recensies
Gewoon een normale station
Fietsen met Baja Bikes Londen
Groot treinstation in centraal Londen Ik was met mijn vriendin op dit station tijdens een vakantie in Londen. Het gebouw bevindt zich in het zuidoostelijke deel van de stad en herbergt tal van commerciële activiteiten, vooral restaurants. Om toegang te krijgen tot de perrons is het noodzakelijk dat u over een kaartje beschikt, dat u ter plaatse in de kantoren of bij de automaten kunt kopen. We namen een trein om de stad Windsor te bereiken. De trein doet er ongeveer een uur over om station Windsor & Eton Riverside te bereiken. Het gebied is erg populair bij toeristen en pendelaars.
Waterloo Station is indrukwekkend; het is een belangrijk knooppunt met talloze perrons en verschillende vormen van vervoer die hier samenkomen. Bovendien is er een ruime keuze aan eetgelegenheden en handige bagage-opslagfaciliteiten in het station. De bewegwijzering is duidelijk en gebruiksvriendelijk; op mijn eerste Tijdens mijn bezoek vond ik gemakkelijk de uitgang naar de London Eye, wat een weerspiegeling is van een doordacht ontwerp. Het hele station is ook erg schoon en modern, en opmerkelijk geurvrij, wat vrij zeldzaam is in Europa! Waterloo is een goed station. Het is een groot station met veel perrons en verschillende vervoerswijzen die hier samenkomen. Daarnaast zijn er veel voedsel- en bagageruimtes in het station, wat erg handig is. De borden zijn ook heel duidelijk: toen ik er voor het eerst ging, kon ik de uitgang naar de London Eye vinden en kon ik de zorg en aandacht voelen van de mensen die het ontworpen hadden. Het hele station is ook erg schoon en modern, en er is geen vreemde geur, wat zeldzaam is in Europa!
Enorm station dat vanuit Londen het zuiden bedient. Wees gewaarschuwd: de stap van perron 1 naar de treinen is ongeveer 400 mm, en veel te hoog voor kinderwagens en mensen die slecht ter been zijn. Er zijn voldoende eetgelegenheden, maar sommige zijn belachelijk duur voor kleine levensbehoeften zoals water ongeveer 2x de normale prijs; neem je eigen snacks en flessen water mee, dan bespaar je geld.
Het Londense Waterloo Station is niet alleen een knooppunt van waaruit u de meeste steden in Groot-Brittannië kunt bezoeken; het is een bestemming op zich die een plekje verdient op de route van elke Londense bezoeker. Als het grootste en drukste treinstation van Groot-Brittannië fungeert Waterloo als een grote toegangspoort tot de eindeloze avonturen van de hoofdstad, waarbij historische bezienswaardigheden naadloos worden gecombineerd met de pulserende energie van het moderne Londen. De indrukwekkende architectuur en bruisende sfeer van Waterloo weerspiegelen de geest van de stad. Het is een plek waar de geschiedenis de drukte van het hedendaagse leven ontmoet, waardoor het meer is dan alleen een doorgangspunt. De grandeur en strategische ligging van het station maken het een ideaal startpunt voor het verkennen van de talloze bezienswaardigheden die Londen te bieden heeft. Gelegen aan de zuidelijke oever van de Theems, op loopafstand van bezienswaardigheden zoals de London Eye, Southbank Centre en het historische Globe Theatre, waardoor het een perfect centraal knooppunt is voor uw ontdekkingstochten door Londen. Hier is een fascinerend weetje over Waterloo Station: hier bevindt zich het langste spoorwegplatform van Groot-Brittannië. Perron 20 strekt zich uit over een halve kilometer, een bewijs van de schaal van het station en zijn rol in het nationale spoorwegnet. Dit unieke kenmerk dient niet alleen een praktisch doel, maar symboliseert ook het uitgebreide bereik van Waterloo, dat miljoenen passagiers verbindt met bestemmingen over de hele wereld. Waterloo Station is meer dan alleen een doorvoerpunt; het is een levendig, levend onderdeel van het stedelijke tapijtwerk van Londen. Of je nu de trein neemt, vrienden ontmoet of gewoon geniet van de sfeer, Waterloo is een plek waar elk bezoek een ervaring kan worden. De centrale ligging maakt het een onverslaanbare keuze voor iedereen die zich wil verdiepen in het hart van het Londense leven. Vergeet dus niet om bij het plannen van je Londense avontuur Waterloo Station op je lijst met must-bezoeken te zetten. Het gaat niet alleen om het gemak van reizen; het gaat over het ervaren van een stukje van de dynamische hartslag van Londen. Geloof me, een bezoek aan Waterloo Station zal zeker een hoogtepunt van je reis zijn en verdient die felbegeerde like en misschien zelfs een plekje op je sociale media-feed.
Ik ben dol op treinstations, dus omdat we in de buurt van Waterloo Station logeerden, moesten we gewoon even langskomen om te kijken. Het glazen dak maakt het licht, luchtig en absoluut prachtig.
Dankzij de beschrijvingen en aanwijzingen op de muren kun je gemakkelijk je weg vinden. De weinige medewerkers die ik tegenkwam waren behulpzaam. Veel plaatsen om eten te kopen en te winkelen terwijl u op uw trein wacht.
Goed station met veel verbindingen. Er zijn voldoende koffietentjes. Metrostation is ook niet ver.
Enorm centraal station in Londen. Diensten die voornamelijk worden geëxploiteerd door South West Trains. Diensten naar Guildford, Reading, Southampton en ook lokale voorstedelijke diensten. Ook een paar diensten naar het westelijke land, zoals Exeter, hoewel de meeste West Country-diensten vertrekken vanuit Paddington. Er is ook een loopbrug via roltrappen naar Waterloo East voor de trein naar Kent en naar London Charing X en London Bridge. Bij het binnenkomen/uitstappen passeert u de ticketbarrières. Er zijn voldoende eetgelegenheden en er zijn ook toiletten beschikbaar. Ik vond voldoende personeel aanwezig om informatie te zoeken. Het station heeft ook enorme vertrekborden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid