facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Taste of Dreams

Info

Mobiele keuken voor al uw feesten of private dining bij u thuis of op locatie. Offerte op maat [email protected] of bel voor meer info 0474/942205



"Mobiele keuken voor al uw feesten of private dining bij u thuis of op locatie. Offerte op maat via [email protected]"
Adres: Koningin Astridlaan 66, 2880 Hingene, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 32474942205
Stad: Hingene
Route: Koningin Astridlaan 66
Postcode: 2880



op zoek naar gerelateerd: BBQ aan huis Bornem, Foodtruck Bornem, Foodtruck Puurs
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bloemenboetiek hingene Bloemenboetiek hingene 1 km Wens je een bloemetje of plantje? Dan kan je hier altijd eens een kijkje gaan nemen. ...
Recensies
Het lentefeest van onze dochter werd mede door jullie een schot in de roos. De persoonlijke aanpak zorgde voor een meerwaarde. Joery kwam op voorhand voor een kort huisbezoek en luisterde empathisch naar onze plannen. De menu werd perfect op maat en budget opgesteld. De hapjes en bbq waren zeer verzorgd en met liefde voor de producten bereid. Kristine zorgde tevens voor een zeer spontane en aangename bediening. Dit ook nog allemaal aan een vrij democratische prijs. Kortom: een absolute aanrader!
Jullie zorgden ervoor dat de communiefeest van ons dochtertje tot in de puntjes verzorgd was. Er waren mooi gedekte tafels en gerechten die culinaire toppers waren. Jullie maakten er een onvergetelijke dag van! Dank jullie wel voor de uitstekende organisatie!
Een aanrader als cateraar of home cooking voor al je feestjes, vooral voor wie eens wat anders wil dan friet met vol-au-vent. Samen met Kristine maakt Joery de lekkerste gerechten, telkens verrassend, en een streling voor het oog. Echte smaakbommetjes!
Voor de eerste keer kennis gemaakt met jullie kunnenkunst om kleine prachtige creaties, en vooral zeer lekkere naar voor te brengen, een zeer aangename ervaring, sterren te kort.
Joery serveerde heerlijke mosseltjes met koriander als voorgerecht, gevolgd door parelhoen met mango en appel. Origineel en lekker!
Heel vriendelijke mensen, gemakkelijk te contacteren... Heel verzorgde propere keuken, aandacht voor details op elk bordje... Lekker eten, veel positieve reacties... Ook nog belangrijk als organisator weinig of geen werk.. Toffe formule!! Veel succes!
Super!!! Héél lekker en verzorgd! Wij hadden feest voor 22 personen met kerstavond en iedereen vond het fantastisch! Aanrader.
Het was echt heel lekker, fijn, de perfecte cuisson en zeer mooi gepresenteerd. Een echte aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid