facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Street Lodge

The Street Lodge

Info

Chambres d'hôtes située à Liège à 2 pas de la gare

Geschiedenis

Entre la nouvelle gare des Guillemins et la place de Bronckart, The Street Lodge est un véritable havre de paix en milieu urbain. Située dans notre maison familiale récemment restaurée dans un esprit contemporain, The Street Lodge offre à ses hôtes l’hospitalité liégeoise, le calme et le confort. Il propose une chambre et une suite équipées d’une salle de bain privée donnant sur une terrasse et un jardin où nos hôtes pourront prendre leur petit déjeuner au soleil si le temps le permet. Ceux-ci bénéficient d’un service personnalisé et attentionné tout en ayant leur propre intimité. En effet l’accès est entièrement privatif et indépendant. Nous renseignerons volontiers nos hôtes sur les musées et les curiosités touristiques de notre ville.

Vous trouverez à proximité tous les moyens de communication : autoroute vers Bruxelles, Maastricht et les Ardennes, arrêts de bus vers le centre ville, le parc scientifique du Sart-Tilman, l’Université du Sart-Tilman ou encore le CHU de Liège.

Si vous recherchez un hébergement original à LIEGE pour l’un de vos invités, amis ou membres de votre famille ou de votre personnel, The Street Lodge peut vous intéresser.
Nous accueillons toute personne résidant à Liège pour raisons professionnelles ou touristiques, soit pour un court séjour soit pour un séjour prolongé.

The STREET LODGE est une création de BEAUTIFUL LODGE (www.beautiful-lodge.be )

Adres: Rue Dartois 17A , Luik 4000, BE
Telefoonnummer: 0494 54 35 59
eb.egdol-lufituaeb@ofni
Stad: Luik
Route: Rue Dartois 17A
Postcode: 4000



op zoek naar gerelateerd: Villa Thibault
Recensies
De B&B ligt op een goede doenbare afstand om Luik te ontdekken. De 'chocolate room' was mooi ingericht, doch er kunnen nog een paar zaken verbeterd worden: a Het centrale licht geeft wat te weinig licht en de lampjes naast het bed zijn eerder ongeschikt om bij te lezen. b de vloer van de kamer komt wat omhoog waardoor de schuifdeur van de badkamer sleept c De TV is wel erg klein om vanuit het bed naar te kijken d ondanks dat de beide radiatoren maximaal open staan is het toch soms wat koud De gastvrouw is heel vriendelijk. Het ontbijt is niet zo uitgebreid maar toch lekker.
Mooie kamer, rustig geslapen, zeer lekker ontbijt met verse en lokale producten. Aanrader!Kamers: 5/5
goed ontbijt leuke kamer verzorgd
We hadden een heerlijk verblijf. Brigitte zorgde zo goed voor ons. Laten we onze motorfiets in de garage parkeren die € 10 extra waard was omdat hij veilig en droog was. Ze serveerde ons een heerlijk gevarieerd ontbijt en extra zelfgemaakte cheesecake die heerlijk was. Ze probeerde ons zelfs te helpen bij het vinden van een fietsenwinkel voor reparaties. We raden deze plek aan voor een gezellig rustig verblijf. Ontzettend bedankt. Kamers: Modern en schoon met alles wat je nodig hebt. Beloopbaarheid van de buurt: Gemakkelijk 15 minuten lopen naar het stadscentrum. Eten en drinken: Heerlijk vullend ontbijt allemaal vers.
Schitterende kamer met gedeelde keuken. Smaakvol ingericht, het personeel was zeer attent. Ideaal gelegen en veilig. Wij adviseren. We kwamen als een gezin en de kamer was zeer comfortabel en schoon. Het enige wat ik zou zeggen zou zijn om een ​​eerder ontbijt aan te bieden, 8.30 uur was een beetje laat, maar het werkte nog steeds. Met dank aan Sabine en Flavie.
Zeer klantgericht, eerlijk en vriendelijk personeel: mijn ouders hadden geboekt via Booking en moesten toen wegens een medisch probleem noodgedwongen afzeggen. Het hotel bracht geen kosten in rekening en het contact was supervriendelijk en empathisch!Service: 5/5
Met dank aan Sabine voor haar welkom, De plaats is erg rustig, de service is top. Dicht bij winkels en het treinstation van Luik 5min. Een plek om te ontdekken Activiteiten in de buurt: Dicht bij het stadscentrum, winkels, bar en gemakkelijke toegang om Luik te ontdekken.
Geweldige kamer, geweldige service door Sabine. Zou hier de hele week kunnen blijven.
Ruime, schone en zeer mooi ingerichte kamer. Het ontbijt is gevarieerd en van goede kwaliteit met een leuke kleine tuin.Kamers: 5/5
Warm en persoonlijk welkom. Een zeer ruime suite, onberispelijk beddengoed, topcomfort en netheid, en als klap op de vuurpijl een gevarieerd ontbijt. Een adres om te onthouden!Kamers: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid