facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Stork Knokke

Adres: Canadasquare 9 , Knokke-heist 8300, BE
Telefoonnummer: 050 60 49 04
Stad: Knokke-heist
Route: Canadasquare 9
Postcode: 8300


Openingstijden

Woensdag: 12:00-16:00
Woensdag: 18:00-23:00
Donderdag: 12:00-16:00
Donderdag: 18:00-23:00
Vrijdag: 12:00-16:00
Vrijdag: 18:00-23:00
Zaterdag: 12:00-16:00


op zoek naar gerelateerd: mosselen knokke, normandie knokke, restaurant knokke, the stork menu, rubens knokke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Normandie Normandie 68 meter Fantastische ontvangst en heel lekker gegeten. Al decennia gekend en nog steeds bij d...
Livingroom 102 Livingroom 102 6 km Zeer aangenaam verrast van de osobucco! Was superlekker! Nergens zo lekker gegeten. D...
Recensies
Lunchmenu genomen aan 25 €. Overheerlijk!! Op voorhand ook nog 3 hapjes: escargots, maatje, garnalen. Heerlijke garnaalkroket. Portie mosselen, echte dikke jumbo's, zonder 1 enkel kleintje. Goede portie lekkere frieten met mayo. Mousse au chocolat als dessert. Voortreffelijk! Gezellig en authentiek restaurant, naast casino knokke. De zaak zat bomvol op n doordeweekse middag in september. De chefkok kwam achteraf iedereen persoonlijk begroeten en vragen of t lekker was.
Na de positieve score in het laatste nieuws waren we nieuwsgierig om de mosselen zelf te proberen. De mosselen zijn lekker, maar ik zou er niet voor omrijden. Kaliber van de mosselen was gewoon, niet heel groot. De bediening is vriendelijk zonder meer. De reden om slechts 3 sterren te geven is het interieur. Dat is echt gedemodeerd en aan vervanging toe. Dat doet op zich niet af aan de kwaliteit van het eten. Je ziet veel vaste klanten, die zich over het interieur kunnen zetten.
Lekkere mosselen, mooie porties, frietjes prima en bijpassend flesje wijn maken het af. Wachtbordje met brood van het huis. Verzorgd en betaalbaar.
We kwamen gewoon vriendelijk vragen of er nog iets klein gegeten kon worden en zeer onvriendelijk behandeld. We zijn dan maar iets verder naar een andere brasserie gegaan.
Zeer lekker gegeten. Spijtig van het verouderde interieur.Eten: 5/5
Overheerlijke gerechten en vlotte bediening, een aanrader !!!Eten: 5/5
Topper.ruime porties. En heel lekker. Valentijnsmenu overheerlijk. Aanrader.Eten: 5/5
Gisteren à la minute gebeld voor take away. We hebben nog kunnen nemen wat er was. Wij hebben gekozen voor tarbot met puree en groentjes voor 25 euro. Het was super lekker en mooi geserveerd op het bord! Bedankt!
Vriendelijke bediening, lekker en je gaat niet met honger van tafel !!!
Authentiek, vers en zeer lekker!Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid