facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Sting

The Sting
"Nederlandse modeketen met kraakverse kledingstijlen voor dames en heren. Al meer dan 30 jaar te vinden in winkelstraten met uitgebreide collecties, strakke interieurs en knallende beats."
Adres: Meir 77-79 , Antwerpen 2000, BE
Telefoonnummer: 03 232 68 43
Stad: Antwerpen
Route: Meir 77-79
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 10:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: the sting sale, the sting hoofdkantoor, kortingscode the sting, the sting uden, the sting winkels, the sting sneek, the sting film, the sting ede
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mango Mango 26 meter
Pull&Bear Pull&Bear 39 meter
Uniqlo Uniqlo 48 meter Had een mooie sweater gezien met een Keith haring logo,maar waren klein maten, had ee...
Desigual Desigual 67 meter
River Island River Island 69 meter Dit is een van beter winkels. Hier kom ik zowiewo shoppen met mijn dochter. Dit is ec...
H&M H&M 73 meter
C&A C&A 78 meter Meir 66, Antwerpen
O'Concept Store O'Concept Store 90 meter
Princess Princess 102 meter <span data-expanded-section="" tabindex="-1
Miss Boho Miss Boho 121 meter
Stockx en Co. Stockx en Co. 125 meter Stockx & Co is een kledingwinkel voor mannen. De eigenaar gaat 2 keer per jaar n...
WE Men, WE Women WE Men, WE Women 132 meter Ik heb een zwarte blazer met broek gekocht. Ze waren heel vriendelijk. Ze gingen voor...
Urban Outfitters Urban Outfitters 132 meter Superleuk en lief meisje aan de kassa afgelopen middag. Ze heeft haar best gedaan om ...
Bershka Bershka 161 meter Personeel heeft geen respect en die spreken geen NL Ze zijn echt onvriendelijk
Nicky Vankets Nicky Vankets 163 meter
Green Ice Green Ice 166 meter Verkoopster Ellen is super vriendelijk, altijd heel behulpzaam naar het zoeken voor d...
Rabeanco Rabeanco 175 meter
Lloyd Lloyd 175 meter Club die van alles is voorzien. Restaurant, fitness, spa, zwembad, tennisvelden, groe...
Recensies
Na het uitkiezen van de kleding wenste ik deze ruim op tijd voorsluitings tijd 18.45 te passen. Echter gaf een medewerker op een heel asociaal manier aan dat ik dit niet mocht wegens sluitingstijd wat 19u is en het was 18.45 toen ik bij de paskamer stond. desondanks dat er andere klanten in de paskamer stonden. Ik snap dat we allemaal op het einde van onze shift naar huis willen. Maar 19u is 19u! Jammer van een winkel waar ik graag kwam als ik ging shoppen! Sting schrap ik van mijn shopping lijstje in de toekomst! Jammer dit ervaring!
Slechtste winkel ooit, iedereen is daar onbeleefd allemaal jonge studenten die kei onbeleefd zijn je wordt gewoon genegeerd. Betaal liever iets meer dan zo behandeld worden keer op keer kom ik hier, nooit meer!!!!!
Een van uw medewerkersMarokkaans meisjeis racistisch en respectloos! Het is heel triest dat een jong meisje zich zo gedraagt. We winkelen de hele tijd in deze winkel, maar als er zo'n medewerker is, zullen we deze winkel niet bezoeken!
Vandaag zaterdag avond 04/03/2023 rond 17u40 was ik in de winkel. Er staat een medewerker een meisje van Marokkaanse afkomst aan de deur. Het was niet de eerste keer dat ze onvriendelijk doet tegen de klanten. ze roept tegen de mensen en met de vinger wijzen naar de klanten wanneer het alarm gaat alsof dat ze een dief heeft zien lopen naar buiten. Ik ben al 3 jaar klant in jullie winkel. Gelieve jullie aub jullie medewerkers de vriendelijkheid naar de klanten toe wat beter te leren kennen.
Mooi en aangenaam winkelen. Prachtige winkel, modern ingericht. Leuke, ambiant music die ze spelen. Moderne, hedendaagse kleding voor zowel mannen als vrouwen. Zeer vriendelijk personeel. Leuke vlotte bediening. Prijzen zijn zeker te doen. Kwaliteit is top!
Geen goede winkel om in te werken al zeker niet.. 1 van mijn kinderen heeft daar gewerkt en omdat ze zich niet goed voelde voor het eerste keer dat ze daar werkt kreeg ze 2 keuzes. Onderling akkoord en of opzegtermijn. En moest ze naar huis. Ik raad deze winkel af om in te werken. Als iemand in de familiale horeca iets vraagt over dat werk gaan ze het weten dat ik het afraad. Ons familie zullen ze er zeker niet meer zien. Erg dat ze zo goede klanten kwijtspelen. Geen wonder dat ze elke dag 9 sollicitatie gesprekken hebben, een goede werk heeft amper open vacatures.
Mijn echtgenote op ouderdom voelde zich terug jong er heeft nog 3 bloesjes Gevonden
Leuk winkel Heel leuke stijl wel een beetje boven mijn budget maar zo mooie kleren
Ze zijn alles voor de helft aan het afgrijzen maar morgen gaat het pas in. Beetje raar dat ik vandaag dus het volledige bedrag moet betalen. Heel triest STING! Prijs dan alles op de dag van de sale beste Puk en niet op de dag wanneer ik de volle prijs moet betalen.
Ik vind hier altijd mijn smaak! Leuke ruime winkel met goed overzicht, vriendelijk personeel en een steeds veranderende collectie. Aanrader voor mode bewuste mannen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid