facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Snooker Themis

The Snooker Themis
Adres: Place de la Justice 19 , Mouscron 7700, BE
Telefoonnummer: 056 34 46 54
Stad: Mouscron
Route: Place de la Justice 19
Postcode: 7700


Openingstijden

Maandag: 15:00-00:00
Dinsdag: 15:00-00:00
Woensdag: 15:00-00:00
Donderdag: 15:00-00:00
Vrijdag: 15:00-02:00
Zaterdag: 15:00-02:00
Zondag: 15:00-00:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chez Nous Chez Nous 594 meter Parochie zaaltje om kennissen van weleer terug te zien
Contraste Contraste 612 meter
Le Batchu Le Batchu 686 meter
Le Brasseur Le Brasseur 697 meter Goed, de bediening kan vlotter.
Le Bar-Ril Le Bar-Ril 1 km Vertaald door Google mooie sfeer de serveerster en de baas ook vriendelijk en behulpz...
Modjo Modjo 1 km Vertaald door Google Kleine maar goede muziek Origineel Petit mais Bonne musique
Bon Alibi Bon Alibi 2 km Vrij lange besteltijd, zelfs als er weinig mensen zijn. De uitsmijter was onvriendeli...
Les Étoiles Les Étoiles 2 km Een prachtige plek erg vriendelijk en een leuke ontvangst met betaalbare drankjes bed...
Recensies
buitengewoon slecht ontvangen door de manager op een zeer warme dag, we droegen een korte broek en een t-shirt en de man vertelde ons dsl dat je niet kunt spelen, de outfit is niet gepast Ik raad je aan daar niet heen te gaan
Liever sok-tapschoenen dan joggingbroeken, we zijn misschien in 2023, maar dit soort discriminatie bestaat nog steeds. Het is normaal om respectvol en onberispelijk gedrag te eisen, maar toegang te verbieden voor mensen die een joggingbroek dragen. Geweldig in onze tijd. Kortom, we konden nog steeds naar binnen na een kleine openbare vertoning a priori waren we de uitzondering die de regel bevestigt. De tafels zijn niet te duur, en de prijzen van drankjes / cocktails zijn redelijk, maar na neerbuigend te zijn begroet, heb je niet al te veel zin om te consumeren. .
Ik kom hier terug na de bevalling in ieder geval 3 jaar. De kamer volledig gerenoveerd. Schone en nieuwe tafels. Koud bier, warm welkom. Ha ja … ik ben in België. Ik heb lief.
Achterlijk etablissement dat een 14-jarige vergezeld van zijn ouders de toegang weigert omdat hij het sport-T-shirt van zijn favoriete team draagt. Lachwekkend. De eigenaar is ijzig en denkt dat hij een luxe club is, terwijl de apparatuur oud is en zich in een beruchte buurt bevindt met een clientèle van barakis.
We hadden reserveringen voor 9 personen, een van ons had een Adidas-vracht en we werden de toegang geweigerd. Vooral omdat sommige mensen, die al aan het spelen waren, voetbalshirts droegen. Het is beschamend! Vroeger waren we vaste klanten, maar we komen niet meer. Het is tijd om het reglement van orde van dit etablissement te herzien, we zijn in 2023. Bedankt.
Toegang weigeren omdat je een voetbalshirt draagt, op zaterdagavond kan het worden verdedigd, maar midden in de week op een vakantiedag wordt een tiener vergezeld... in het beste geval is het een grap, in het slechtste geval zelfs een eigenaar die maakt waardeloze amalgamen.
Respectloos en zeer onaangenaam welkom ... Je hoeft alleen maar de reacties van de eigenaar op de verschillende meningen te lezen en je weet het. Plaats om te vermijden, raad ik helemaal niet aan.
Al jaren trouwe klant, mijn familie heeft deze plek altijd bezocht. Nooit iets gevonden om over te klagen, afgezien van de zeer onaangename en neerbuigende medewerker met bril ... Tot die dag dat we uit Lille kwamen met een reservering en dezelfde persoon tegenkwamen om correct te blijven die ons in de steek liet met de grootste minachting voor een ADIDAS LOGO, terwijl klanten voetbalshirts droegen! Waarom dit onderscheid???? U hoeft mij niet te antwoorden, het stomme argument van snooker wordt gespeeld in een smoking ... jammer dat u veel goede klanten verliest en ik zal graag slechte publiciteit maken. Jammer PS: Als iemand gekleed in een smoking van adidas komt, wat gebeurt er dan???
18 km reizen met onze 14-jarige zoon om hem kennis te laten maken met snooker en de toegang wordt geweigerd omdat hij een voetbalshirt droeg dat hij onlangs op vakantie had gekocht… Ik wist niet dat je in 2023 een "kostuum" moest aantrekken om met je gezin een leuke tijd te hebben tijdens de zomervakantie!
Zeer teleurstellend welkom is respectloos bij biljart deze 23/02! Toegang geweigerd voor een "sport" -set omdat zogenaamd "juiste kleding vereist" is wanneer ik meer dan twee keer in 2 jaar ben gekomen, in een joggingset en ik heb altijd kunnen terugkeren. Als ik vraag sinds wanneer, wordt mij vanaf het begin verteld en dat het onmogelijk is, zorg er dan voor dat de collega's het in dit geval eens worden! Onaanvaardbaar, vooral gezien de prijs van benzine...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid