facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Roxy Theatre

The Roxy Theatre

Info

The Roxy Theatre

Geschiedenis

Cinema Roxy opende zijn deuren in het jaar 1946 en groeide in de jaren ’70 uit tot een multicomplex met 3 comfortabele zalen met 550 zitjes.

De daaropvolgende jaren doorstond de Roxy de concurentie met Trioscoop Hasselt en Genk, maar door de opening van Kinepolis te Hasselt in ‘96 besloten de toenmalige uitbaters, de familie Vangenechten, de deuren te sluiten.

Gelukkig voor Koersel en omstreken was er de groep Kladaradatsch die de Roxy en voormalig café “Bij Jeurke” huurde, verbouwde en terug opende. Kladaradatsch zag het echter (te) groot en opende vervolgens zalen in Antwerpen en Brussel. Het prijskaartje van deze uitbreiding bleek uiteindelijk te hoog en Kladaradatsch ging ter ziele.

Drie jaar lang bleven de zalen leeg tot op 1 april 2003 ElaN Languages uit Heusden-Zolder van start ging met Filmclub ElaN. In een eerste fase programmeerde men op maandbasis de betere film voor klanten en relaties.

In de zomer van 2004 heropende Ludo Vangenechten de 3 zalen onder de nieuwe naam THEROXYTHEATRE.

Op 8 jaar tijd steeg het gemiddeld aantal bezoekers van 200 tot 800 per week mede door het nationaal starten van de grootste kaskrakers, maar ook door initiatieven zoals de ElaN Filmavonden, Ladies Nights en Men’s Nights.



"Programmatie en openingsuren zie onze site: theroxytheatrepuntbe"
Adres: Pieter Vanhoudtstraat 39, 3582 Koersel, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 011221003
Stad: Koersel
Route: Pieter Vanhoudtstraat 39
Postcode: 3582



op zoek naar gerelateerd: the roxy theatre koersel, roxy koersel prijzen, roxy bioscoop, roxy koersel elan, roxy koersel welke filmen, roxy theater prijzen, roxy koersel welke films, roxy koersel fc de kampioenen
Recensies
Deze cinema is geniaal. Geen te dure tickets, 7/8 euro per ticket en vaak een 2 voor 1 actie. Lokale biertjes die je de zaal in mag nemen, geen commerciële pauze tussen de films en een kei gezellige en authentieke sfeer. Had ik dit theater maar eerder leren kennen. We zijn naar 'Rebel' gaan kijken, en voor de start kwam een van de medewerkers/uitbaters zelf nog wat uitleg geven zodat je helemaal mee was over de regisseur/vorige films et cetera. Kinepolis, je ziet me niet meer veel, Roxy it is!
Zeer fijne familiale bioscoop met een goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer fijn dat je Duvel en andere zware bieren in glas kunt kopen om mee in de bioscoop te nemen. De eigenaars mogen fier zijn op hun zaak.
Kleinschalige en authentieke cinemazaal. Eentje weg van de moderniteit en glam... maar dood gewoon en gezellig! Voor mij met stip op plaats 1 als ik eens naar de film ga.
Superknusse en leuke cinemazaal! Jammer dat je geen plaatsje kan kiezen, hierdoor moet je op tijd komen om zo de beste plaats te hebben. De zetels zitten hemels en de bediening is vriendelijk!
Kleine maar gezellige cinema. Scherm was groot genoeg, geluid was goed én democratische prijzen
Beste cinema die er is! Met lekkere speciaalbieren die je in glas mee in de zaal mag nemen.
Hele leuke bioscoop! Erg vriendelijk personeel, wel dure prijzen voor eten en dranken.
Geweldig en plezant , kan met de hele familie daar filmen gaan kijken , zeer goede service en info , de gezelligheid staat centraal, hebben altijd de nieuwste films , hebben fijne activiteiten zoals drive in cinema , prijzen voor drinken en eten liggen veel beter dan in de grote cinema. Een dikke aanrader !!!
Klein, gezellig, leuke cinema ! Geen overrompeling van drukte
Genoten van de film en goed verzorgt een aanrader voor iedereen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid