facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Rits/ Frankie

Info

The Rits is De tofste naaiwinkel in Gent. Hier worden herstellingen aan jou favoriete kleding gedaan. Je kan ook een jurk, broek...op maat laten maken.

Geschiedenis

The Rits is een hele toffe en gezellige naaiwinkel in Gent. Ik doe allerlei herstellingen aan kledij (geen leder). Ik maak ook jurken, broeken, truitjes, jassen......op maat. En dat is niet alles, ik ben ook de mama van Frankie. Het leukste, stoutste, zachtste.... knuffelkonijn aller tijden. Kom zeker eens langs voor meer info.

Adres: kortrijksepoortstraat 238, 9000 Gent
Telefoonnummer: 003292330874
Stad: Ghent
Route: kortrijksepoortstraat 238
Postcode: 9000



op zoek naar gerelateerd: Reni retouche Gent, Retouches burgstraat Gent, Kledij herstellen Gent, Naaiwinkel Gent, Rits broek laten maken, Rits herstellen, Naaister Wondelgem, Naaister Gentbrugge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Belize Made-To-Measure Belize Made-To-Measure 958 meter Lekker groenten en fruit. Grote keuze exotisch vooral Turks eten, er is ook een eigen...
Couture Emilie Couture Emilie 1 km Inleggen, verkorten, versmallen, herstellen van kledingstukken.
Miss Mode  naaiatelier Miss Mode naaiatelier 2 km Zeer hartelijk onthaal! Had hier vorig jaar mijn zijden sjaal van 400 euro laten hers...
TRASHIC TRASHIC 5 km MODE- & BLOEMENATELIER Kleding op maat Freelance fleuriste & small event styling
Recensies
Vriendelijk dame. Mij gerust gesteld. Na eerder die dag,slechte reactie gehad op mijn trouwkleed dat niet kunnen aangepast worden. Ik was in paniek. Kijk al uit naar mijn afspraak om met de lieve dame samen te werken. Nogmaals dank u.
Ideaal voor alle kleine en grote werken aan kledij. Jess zorgt ervoor dat je kledij net dat tikje langer mee gaat, er net dat beetje beter uitziet en ze doet het zoveel beter, efficiënter en sneller dan je zelf zou kunnen doen.
Zeer vriendelijke uitbaatster die kwaliteit in een hoog vaandel draagt.
Goede service voor een correcte prijs en twee sympathieke vrouwen in de zaak. Hier kom ik zeker nog stukken laten aanpassen!
Dankzij Jessica van The Rits heeft mijn dochter het trouwkleed van haar dromen! Niets was haar teveel, met de glimlach werden we steeds ontvangen. Ik bewonder haar talenten enorm. Wat zijn wij blij om dit adres te mogen aanbevelen aan iedereen! Nathalie en Amber.
Prima ervaring!
Leuke babbel, snel werk
Zeer creatieve / inorde werk !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid