facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Recollection

The Recollection
Adres: Kloosterstraat 54 , Antwerpen 2000, BE
Telefoonnummer: 03 257 36 14
Stad: Antwerpen
Route: Kloosterstraat 54
Postcode: 2000


Openingstijden

Dinsdag: 10:30-18:30
Woensdag: 10:30-18:30
Donderdag: 10:30-18:30
Vrijdag: 10:30-18:30
Zaterdag: 10:30-18:30
Zondag: 12:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: Recollection Vertaling, Kloosterstraat 54 Antwerpen, The recollection instagram, Antiekstraat Antwerpen, Kloosterstraat Antwerpen, Your Antwerpen, Kledingwinkel Kloosterstraat Antwerpen, Shopping Antwerp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Noble Objects Noble Objects 0 meter
Full effect Full effect 41 meter
Hot & Cold Hot & Cold 43 meter
Zozan Zozan 49 meter
Arte Povere Arte Povere 54 meter
Parazaar Parazaar 61 meter Reeds verschillende keren aangekocht hier, de kwaliteit is zeer goed en de prijs vind...
't Glashuys 't Glashuys 65 meter Super mooie winkel niet goedkoop
Mark Wijns Mark Wijns 78 meter
Loft Styles Loft Styles 83 meter
Tita Flying Carpets Tita Flying Carpets 127 meter Goeie service; heb tot 2 keer toe mogen verwisselen omdat de kleuren niet bij mijn in...
ZYSO ZYSO 152 meter Super goede service. Wij hadden een houten tafel gekocht waar na enkele maanden een s...
International 14 International 14 168 meter
Hadhi Hadhi 282 meter
Lavilla Lavilla 301 meter Heel lekker gegeten, super originele gerechten, perfecte bediening in het Nederlands,...
The Game The Game 311 meter
Sissy Boy Sissy Boy 327 meter Originele, prettige en betaalbare zaak met vriendelijk personeel.
Hortense Hortense 336 meter
Recensies
Mooie winkel mooi ingericht maar geen vriendelijke bediening nors foute uitbaters in deze mooie idee winkel
Altijd wel een leuk vaasje te vinden.
Afrader!!!Onvoorstelbaar hoe de uitbuiters/uitbaters van één zaak de naam van een hele winkelbuurt onderuit halen. Sleutelwoorden: hautain, arrogant, onbeschoft, denigrerend. Bovendien zijn de artikelen niet zo exclusief als zij laten uitschijnen, dus even verder zoeken en ....gevonden!! EN voordeliger EN met een glimlach bediend geweest.
Ik heb niet de gewoonte om bij een negatieve ervaring de tijd te nemen een rating te geven, omdat ik weet dat dit vaak een impact heeft op de winkel in kwestie. Echter is het de arrogantie en bijzonder onvriendelijke houding van de eigenaars die er voor zorgt dat ik deze rating wil geven in de hoop dat de eigenaars na het lezen even nadenken hoe ze met hun klanten omgaan. Bovendien ben ik duidelijk niet de enige klant die met een zeer slecht gevoel deze winkel verlaat. Een halfjaar geleden kwam ik voor het eerst in de winkel en kocht ik een paar leuke interieurstukken. Toen ik enkele dagen geleden weer langskwam nota bene voor een aankoop en niet om zomaar even wat rond te kijken werd ik bijzonder onvriendelijk te woord gestaan door de eigenaars. Ik merkte hen op dat het bijzonder onprettig was hoe ze deden erg uit de hoogte en duidelijk niet geïnteresseerd. "We zijn er niets mee dat u dat tegen ons zegt. Dan koopt u maar niks. " Met deze woorden in het achterhoofd heb ik alles laten staan hoezeer ik graag de spullen kocht. Ik kan op deze manier iedereen aanbevelen je leuke spullen elders te kopen gelukkig zijn er nog wel heel wat goede alternatieven in de stad waar vriendelijkheid wel hoog in het vaandel wordt gedragen. Erg jammer, maar deze mensen kunnen beter een andere stiel kiezen. Ik zet hier nooit nog een voet binnen. Triestig.
Inderdaad een arrogante uitbater, ander personeel was wel vriendelijk. Tip als je OVERDREVEN vriendelijk bent krijg je wel een glimlach uit de uitbater. Ik vind de producten persoonlijk wel mooi.
Heel onvriendelijke onthaal en arogant daar boven op. Eigenaars voelen hun veel beter dan klanten. Klantvriendelijkheid is ver te zoeken. Ze weten niet hoe ze met klanten moeten omgaan. Ik geef aan iedereen de raad om hier niks te kopen want je zult je niet aangenaam voelen en behandeld worden. Deze mensen weten niet met wat ze bezig zijn. Ze zouden beter een andere stiel kiezen.
Het personeel heeft echt een misplaatste attitude, zelfs wanneer je iets koopt blijft het alsof het een gunst is dat je er mag kopen. Onvriendelijk en niet welkom, ze kijken je liever dood alsof je een crimineel bent die z’n tas komt vullen... ze hebben wel mooie spullen!
Volgens mij begrijpen ze de basis niet van ondernemerschap. Misplaatste arrogante manier van negeren van klanten. Zelfs als je iets gekocht hebt kan er geen vriendelijk klantcontact vanaf. Leuk concept slecht geïnstrueerd personeel.
mooie spullen maar de eigenaars? Personeel ? zijn ronduit onbeschoft en arrogant.. zelden meegemaakt Never again… Er hangt een achterdochtige en negatieve sfeer
Heel onvriendelijke verkopers die je absoluut geen welkomsgevoel geven. Zou hier nooit terugkomen/iets kopen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid