facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Prohibition Bar

The Prohibition Bar

Info

The Prohibition Bar is een Amerikaanse schoolbus, omgetoverd tot een mobiele cocktailbar geïnspireerd door de Roaring Twenties, met een pop-up terras. Tevens is The Prohibition Bar ook dé eyecatcher op jouw evenement!



"The Prohibition Bar is een Amerikaanse oldtimer schoolbus omgevormd naar een mobiele cocktailbar en geïnspireerd door de Roaring Twenties!"
Adres:
Stad: Maasmechelen



op zoek naar gerelateerd: Cocktailbar Maastricht
Recensies
Een prachtige plek die je vindt aan de oevers van de prachtige rivier de Mass from Belgie precies op de grens met Holland, super origineel en levendig... Een bus geladen met veel smaak en plezier!!! De aandacht is uitstekend met veel details voor elke klant, alleen al het hebben van hun rijke Ice Tea, het is een aangenaam avontuur ... En ja, de cocktails zien die aan andere tafels zouden zijn, een schoonheid .... Een aanrader voor degenen die zoek de eenvoud en schoonheid van het leven..!!! Gecombineerd met veel creativiteit...!!!
Elke zomer is het er lekker genieten van een lekkere cocktail, wijntje of iets fris. Rustige locatie langs het kanaal. Gelegen langs het fietsroutenetwerk. Een variatie aan zelfgemaakte cocktails, voor ieder wat wils. Vriendelijk en goede bediening.
Mooi concept mooie sfeer en vriendelijke uitbater. Cocktails zijn mooi en met zorg gemaakt en een fijne ligging. Maar prijs kwaliteit niet de moeite. Veel ijs inde glazen en weing drank. 10 euro voor een cocktail geef ik uit maar moeten heel goed zijn. Smaak is wat waterachtig. Mojitos zijn zonder rietsuiker en niet zo zoet. Heb verschillende cocktails geprobeerd maar vind ze niet de moeite. Heel fijn om hier savonds iets te komen drinken maar ik raad geen cocktails aan.
Erg leuk en, in België, leuk concept. Ben geen kenner, maar de cocktails werden met zwier en kunde geshaked in de yellow school bus. Ik bracht een bezoekje langs het kanaal in Eisden. Het zat er goed vol. Prijzig, maar die gasten moeten ook hun kost verdienen en de investering in de bus recupereren.
Lekkere cocktails, ze weten waar ze mee bezig zijn, goede bediening, fijn mooi en rustig kader om te toeven
Gezellige pop-up bar. Goede keuze aan cocktails en andere drankes. Lekker chillen aan het water.
Gezellig om in de buitenlucht een lekkere cocktail te drinken
Uitstekende cocktails, leuke sfeer met t terrasje aan de Amerikaanse schoolbus en de passende muziek
Gezellige en aangename sfeer met lekkere cocktails en andere drankjes
Cocktails ok, leuke locatie, bediening kan vlotter
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid