facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Prive Sauna

The Prive Sauna

Info

Even privé genieten in één van de mooiste sauna’s van België? The Privé Sauna is een privé sauna waar u volledig kunt ontspannen, en waar hygiëne centraal staat. U kunt ons vinden in Neerpelt, in België. Net over de grens van Nederland, nabij Ei

Geschiedenis

Luxe prive Sauna, betaalbaar, geheel prive, volledige prive parking, genieten van top klasse voor snelle reservering Whatsapp +31.621163614



"even Heerlijk genieten in onze PRIVE SAUNA net over de grens vanuit Eindhoven onder valkenswaard en weert."
Adres: Hamonterweg 41 A, 3910 Neerpelt
Telefoonnummer: +31 626785214
Stad: Neerpelt
Route: Hamonterweg 41 A
Postcode: 3910


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 23:00
Dinsdag: 09:00 - 23:00
Woensdag: 09:00 - 00:00
Donderdag: 09:00 - 23:00
Vrijdag: 09:00 - 23:00
Zaterdag: 09:00 - 23:00
Zondag: 09:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Privé sauna Limburg, Luxe privé sauna, Privé sauna Lommel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mash Beauty Mash Beauty 739 meter Schoonheidsspecialiste Estetisch Deskundige Nagelstyliste
Beautique Beautique 2 km Wat voelt mijn gezicht 'beter' aan na een behandeling 'aangepast' aan mijn huid. Ik w...
SoBeauty SoBeauty 3 km Hallo en welkom op mijn pagina! Ik ben een gepassioneerde schoonheidsspecialiste geve...
Recensies
Na een etentje in Valkenswaard zijn wij door gereden naar deze super mooie en heerlijke Privé Sauna in België We vonden het geweldig van sauna tot jacuzzi enzv enzvv het is gewoon Top ! Heel mooi Thema ook zo voelde het toch alsof we op vakantie waren eventjes Bedankt voor de gastvrijheid en de goede uitleg zeer aardige dame !
Wat is dit een top adresje ! Super mooi, Gezellig, Romantisch, Kraaknet.. Sympathieke gastvrouw Hier valt niets op aan te merken! Je waant je hier echt in het sprookje van de 1001 nachten, Wat hebben we hier GENOTEN! Ons zien ze zeker en vast snel terug! Tot binnenkort
Fijn onthaal Leuke eigenaars Alles tip top in orde, zeer proper En relaxed thuis gekomen
Voor de eerste keer hier geweest, en een warm welkom gekregen. Rondleiding door de kamer waar het mooi is ingericht. Zeker de moeite om voor 3 uur nog eens terug te komen.
super vriendelijke gastvrouw legt alles netjes uit! heel sfeervol, proper, vakantie gevoel! echt een aanrader! wij komen zeker terug!
Echt SUPER!!! Wij werden heel netjes ontvangen en aan alles op de hele schone kamer werd gedacht. Prachtige inrichting met Marokkaanse en Braziliaanse invloeden en sfeerlichten die je kan dempen. Als klapper op de vuurpijl is de gastvrouw een oprechte liefdevolle vrouw! Voelden ons meteen thuis en door haar warme houding komen wij zeker terug. Mini vakantie!!
Afgelopen weekend een overnachting geboekt met ontbijt ! Wat een fijne ontvangst door de gastvrouw, die heel goed uitleg gaf over alles. Schitterende ruimte, die er verzorgd, sfeervol en netjes uitzag. Veel faciliteiten om gebruik van te maken. Heerlijk genoten . Super ontbijt mogen krijgen . Zeker voor herhaling vatbaar en een echte aanrader.
We hebben genoten van de privé wellness. Heel mooi aangeklede ruimte, op een gegeven moment waande ik mij echt op vakantie. De gastvrouw is heel lief en geeft een duidelijke uitleg. Veel succes nog en als de nieuwe ruimte klaar is komen we zeker een kijkje nemen.
Veel te duur voor wat er wordt aangeboden. Geen mogelijkheid om iets open te zetten waardoor je na het 1e uur de sauna al niet meer nodig had van de warmte die niet weg kan.
Super fijne en mooie sauna en heel vriendelijk personeel. Alles is heel schoon en er is niks wat je te kort komt. Wij komen hier zeker nog een keer terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid