facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Possé

The Possé
Adres: Albert I Laan 71 , Oostduinkerke 8670, BE
Telefoonnummer: 058 51 13 08
Stad: Oostduinkerke
Route: Albert I Laan 71
Postcode: 8670



op zoek naar gerelateerd: the viking oostduinkerke, posse australia, viking oostduinkerke openingsuren, uitgaan oostduinkerke, posse store, posse jumpsuit, posse clothing, posse instagram
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Verbeeelding De Verbeeelding 156 meter Toplocatie met super super vriendelijk personeel omtrent dat niks bij te leren. Lekke...
Estaminet de Peerdevisscher Estaminet de Peerdevisscher 2 km Leuke plek. We moesten amper aanschuiven en namen plaats op zonnig terras. Bediening ...
Recensies
Na een kwartiertje weer vertrokken. Verschillende schunnige types die handtatselijk waren naar mijn vriendinnen toe. Vreselijk!
Dit was echt de slechtste feestervaring ooit. We kwamen aan met een groep meisjes en werden meteen geweigerd omdat we losse broeken aanhebben, lees: geen skinny jeans of rokje. Ze zeiden: ‘Kom binnen in je onderbroek’. De buitenwipper, samen met een andere vrouw, waren ons gewoon aan het beledigen en vonden onze kledingstijl ‘niet normaal en niet gepast’: “Zo ga je toch niet feesten”. Na alle slechte reviews die we al gelezen hadden, dachten we dit toch een kans te geven maar tevergeefs. We zijn in shock dat dit nog kan gebeuren in deze eeuw. Belachelijk dat ze liever mensen weigeren, dan winst te maken, want veel volk was er ook niet. Mijn mening: sluit dit café zo snel mogelijk.
avond met vriendinnen en wouden graag gaan feesten maar mochten niet binnen door onze losse “ongepaste” broeken… schandalig!!! als je u al niet meer mag kleden hoe je wil en dat zo’n dingen in België nog kunnen.
Prachtige avond gehad, goeie muziek en goede sfeer
Op een leuke avond met vrienden gingen we naar ‘The Possé’. Toen we binnen gingen hoorden we dat de muziek op niets trok! Later op de avond mochten plots, uit het niets, 2 vrienden niet meer binnen. Met gevolg dat de hele vriendenbende niet meer binnen mocht met als gevolg dat de club leeg was. Wat een zeer leuke avond ging zijn, werd verpest door deze club. Daarom geef ik deze club 1/5 sterren.
Onvriendelijk personeel, wij voelden ons niet gewenst. Buitensmijter was enorm onbeleefd waardoor we vertrokken zijn… wij komen hier nooit meer terug!
Slechtste dj ooit
Heel toffe"praat-danscafe
Top avond gehad! #FreeMonique
Perfect voor een avondje uit, muziek kan mss wel wat beter, maar er is desondanks toch een goeje sfeer. Geschikt voor jongeren of mensen die al ietsje ouder zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid