facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Pizza Maker

The Pizza Maker

Info

The Pizza Maker, le restaurant / fast food idéal pour manger sur place, à emporter ou se faire livré à domicile.



"The pizza maker le restaurant / fast-food idéal pour manger sur place, à emporter ou se faire livrer à la domicile."
Adres: boulevard Léopold II, 85, 1080 Sint-Jans-Molenbeek, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 024509494
Stad: Sint-Jans-Molenbeek
Route: boulevard Léopold II, 85
Postcode: 1080


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 03:00
Dinsdag: 18:00 - 03:00
Woensdag: 18:00 - 03:00
Donderdag: 18:00 - 03:00
Vrijdag: 18:00 - 03:00
Zaterdag: 18:00 - 03:00
Zondag: 18:00 - 03:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
O'saveur O'saveur 265 meter Vertaald door Google Te goed Origineel Trop bon
Ristorante Pizzeria Pollino Ristorante Pizzeria Pollino 4 km Lekkere reuze pizza's , vriendelijke bediening , gezellige sfeer .
Recensies
Ruim optijd een bestelling geplaatst, dit zodat het makkelijk te plannen was om iets te eten in de pauze tussen een vergadering door. Komen de pizza’s 1u te laat. Gelukkig was de pizza wel oke.
Lekkerste pizza’s in Brussel. Reken op min. 1 uur bezorging.Eten: 5/5
Een van de beste pizzeria's van Brussel.
Vegetarische menuopties: Halal Speciale dieetwensen: Lekker salade
lekkere verse vis
Extreem trage bezorging voor 1 simpele saaie pizza en meer dan TWIJFELBARE "jalapeño-kaas" paprika's in plaats van paprika's, zachte kaas.... Echt een keuken die te wensen overlaat en een te lange wachttijd…Eten: 1/5
Ik had de recensies moeten lezen VOORDAT ik mijn bestelling plaatste Mijn bestelling via TakeAway: 1 kippizza met extra dubbele ham. Wachttijd weergegeven op de TakeAway-app: 30-35min Wetende dat de reis om mijn bestelling te bezorgen 1,9 km was 7 minuten met de auto sinds het zondagavond is, kortom. Ik had twee keer gebeld om erachter te komen waar de bestelling was... Ik kreeg te horen dat de tijd die op de app wordt weergegeven "indicatief" was en dat deze binnen maximaal 40 minuten zou worden bezorgd Ik ontving het na 1u20 Resultaat: pizza warm bezorgd terwijl ik op minder dan 10 min van het restaurant zit . De kipfilet, versnipperd, was smakeloos, helemaal niet goed, zonder marinade ik denk dat het gestoomd was omdat het gewoon niet acceptabel is om het koken van een kipfilet te missen... De dubbele ham kalkoen, halal was smakeloos! Ik had een voorgerecht genomen: cheesy chicken, 5 in totaal, het was het enige dat voorbij ging. Conclusie: ik zet 1 ster . Restaurant: helemaal niet aan te bevelen. Qch is echt UIT. Kort ! Totale teleurstelling.
meer dan een uur nodig hebben om te bezorgen, wordt de wachttijd alleen maar langer. als je geen honger hebt en klaar bent om uren te wachten met een betreurenswaardige maaltijd, raad ik dit restaurant aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid