facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Pharmacy

The Pharmacy
"The Pharmacy Knokke started in 2013 as a summer pop-up and quickly gained popularity among locals and fine spirit lovers.Today you can find Noa Van Ongevalle behind the stick to serve your favorite cocktail in a lovely antique setting."
Adres: Elizabetlaan 178 , Knokke-Heist 8300, BE
Telefoonnummer: 0468 20 54 59
Stad: Knokke-Heist
Route: Elizabetlaan 178
Postcode: 8300



op zoek naar gerelateerd: the pharmacy knokke openingsuren, the pharmacy brussel, the pharmacy openingsuren, tripadvisor the pharmacy, the pharmacy knokke prijslijst, hannah the pharmacy, the pharmacy knokke menu, the pharmacy gin
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
A1 Lounge A1 Lounge 1 km
Monroe Beach Monroe Beach 2 km Niet de beste ervaring helaas. Sommige zitplaatsen zijn onoverzichtelijk. Cocktails w...
Recensies
Met hoge verwachtingen hierheen, helaas toch een grote teleurstelling. Het concept “pharmacy” was niet terug te vinden in het geheel bijv. Slechts 1 cocktail in dit thema. Daarnaast erg duur voor wat geserveerd wordt: een mini cocktail erg veel ijs voor maarliefst €16. Smaak was wel oké. P.s. neem een kijkje bij The Alchemist in Londen hoe je apotheek/chemie kunt doorvoeren in je concept ;.
Super plaats. Wij zaten op het terras op een rustige zomeravond. Maar ga zeker eens binnen kijken, het interieur is al een attractie op zich. We kregen een zeer uitgebreide uitleg over de cocktails. Degenen die twijfelden werden op basis van hun smaken een cocktail gepresenteerd. Top! Even opletten als je erheen wandelt, je loopt er gewoon voorbij zoals wij ... . Een verborgen pareltje dus
Matige cocktails in een mooi kader. De huiscocktail was niet voorhanden.
Wat een ervaring! Heerlijke unieke cocktails, super vriendelijke service en wat een one of a kind locatie. Zeker een aanrader.
Wie graag een goeie cocktail lust moet hier toch echt eens langsgaan. De keuze is uitgebreid. De bediening super vriendelijk. Inricht8ng is speciaal, een verzameling zaken die wel van een rommelmarkt lijken te komen, maar de mayonaise pakt, en het totaalpakket zorgt enerzijds voor rust en anderzijds voor een speciaal cosy gevoel.
Een belevenis maar prijzig. Jammer ze stoppen ermee. Hopelijk krijgen we snel het adres van de nieuwe locatie
Een must in Knokke! Toffe kaart en mooi ingerichte bar. Je krijgt er smakelijke cocktails en mocktails die met veel zorg worden bereid. Misschien een optie om het aanbod aan mocktails nog wat uit te breiden? :
De plek is aangenaam, bediening was zeer vriendelijk en de cocktails waren top. Wij komen hier zeker meer!
Niet de eerste keer dat we ons lieten verleiden aan 1 van hun lekkere cocktails. We gaan ongeveer een 2tal keer per jaar en telkens zijn er andere cocktail keuzes aanwezig. De bediening is super vriendelijk en ze hebben ook kennis van wat ze serveren. De terras is zalig om te zitten en is voor de mensen die er nog niet geweest zijn ook een leuke ervaring. Wie 'The Pharmacy' aan de buitenkant ziet, denkt oké niets speciaal aan. Maar wanneer je binnen komt heb je eigenlijk ogen te kort om rond te kijken. De cocktails zelf zijn duur tussen de €15 en €25 maar daar krijg je telkens iets lekker voor in de plaats. Wanneer wij gaan genieten we altijd met volle teugen van de smaken. Gisteren hebben wij ook voor de eerste keer een mocktail gedronken, en ook dat vonden wij een pareltje. Voor wie eens een speciale cocktail wil drinken in een leuke, gezellige bar, dan moet je bij The Pharmacy zijn.
Toplocatie! We hebben er altijd de tijd van ons leven! Thx crazy family
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid