facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Partybar

The Partybar

Info

The Partybar is een feestconcept dat een hedendaagse muziekale invulling brengt.

Muziek gebracht in een leuk hedendaags jasje, met hits van vandaag gemixt met de grootste dansklassiekers van vroeger & op een leuke manier gebracht.




"The Partybar is een muzikaal feest concept ontworpen door Brian Van Bogaert.Muziek gebracht in een leuk hedendaags jasje, met hits van vandaag gemixt met de grootste dansklassiekers van vroeger op een leuke en feestelijke manier gebracht.The Partybar zet ook in op leuke zelfgemaakte mashups, dit maakt elk feest eigen.The Partybar biedt een top DJ en bij The Partybar krijg je steeds Brian zelf op uw feest. Hierdoor staan we steeds garant voor een persoonlijke aanpak & kwaliteit voor uw feest.Om tot een waanzinnig dansfeest te komen is niet enkel muziek belangrijk, ook andere elementen in de rand van het dansfeest bepalen mee de “sfeer”.Hiervoor zetten we in op lichteffecten. Dit verdient een bijzondere aandacht!"
Adres:
Telefoonnummer: +32468202399
Stad: Haasdonk



op zoek naar gerelateerd: Party BAR, DJ trouwfeest, Feestpunt DJ, DJ Trouwfeest Limburg, Wedding DJ, DJ trouwfeest West-Vlaanderen, DJ Trouwfeest Oost-Vlaanderen, DJ feest
Recensies
Heel blij dat we de partybar gekozen hebben voor onze trouw. Brian is een super professionele DJ en verzorgde de muziek op onze dag van begin tot einde. De voorbereidende gesprekken gaven ons een gerust gevoel op de dag zelf. We moesten op niets meer letten. Het dansfeest was de perfecte afsluiter van de dag met al onze favoriete nummers. De dansvloer was van begin tot einde goed gevuld.
Brian heeft het avondfeest van ons trouwfeest tot in de puntjes verzorgd. We hebben tot weken na onze trouw complimenten gehad over de DJ!!! Zoek niet verder, je bent aan het juiste adres als je op zoek bent naar een DJ die een dansvloer vol kan krijgen. Nogmaals bedankt Brian!
Top Muziek, Top Feest, Top DJ, Alles tot de puntjes in orde! Iedereen was tevreden over ons feest! Danku Brian ons volgende feestje komen we zeker bij jou terug! :
Als we het over sfeermakers hebben, spreken we hier over één van de betere, geëngageerde, professionele feestmakers van het land! Dikke aanrader!
Wij hebben The Party Bar ingehuurd voor ons trouwfeest. Geweldig gedraaid, vol ambiance en goesting stond praktisch iedereen de HELE avond en nacht op de dansvloer. Zeer flexibel en heeft voor alles wel een oplossing, hebben voor ons ook de muziek en micro voorzien voor de receptie en ceremonie. Muziekstijl en verwachtingen vooraf besproken en bóven verwachtingen ingevuld. Gasten hebben ons meermaals complimenten gegeven over de muziek! De onverwachte aftermovie was geweldig, de kers op de taart, en toont aan hoeveel moeite zij er in steken om er dé beste dag voor ons van te maken. Zoek niet verder! Bij The Party Bar moet je zijn!!!
Beste DJ die je kan boeken! Hij speelde op ons trouwfeest met enkele meetings ervoren en hij heeft perfect ingespeeld op onze wensen en zelfs nog meer. Hij heeft ons omver geblazen met de perfecte mix van verschillende genres muziek. Ook verzoeknummertjes werden vrijwel direct in de lijst verwerkt en afgespeeld. Ook het licht en rookmachine waren een echte meerwaarde. Dikke aanrader en nog eens dikke merci, Brian & co!
Wat hebben we een geweldig dansfeest beleefd dankzij The Partybar! Elke gast op ons trouwfeest heeft enorm genoten van de muziek, de dansvloer was geen seconde leeg. Ook hun muzikale begeleiding tijdens onze ceremonie en openingsdans was gewoonweg perfect. Bedankt Brian, voor je persoonlijke aanpak, je flexibiliteit, open communicatie en professionaliteit. Je hebt er voor ons mee de perfecte trouwdag van gemaakt!
WAANZIN! Dat is het perfecte woord om Brian aka DJ The Partybar te omschrijven! De communicatie op voorhand was vlot, het team was ruim op tijd de dag zelf, super toegankelijk op het feest er werd zoveel mogelijk rekening gehouden met request nummers. De muziek die werd gespeeld zat altijd in een leuke en originele mix, in combinatie met licht en rook! Er waren gasten die niet naar de WC wilden gaan omdat ze de dansvloer niet konden verlaten omdat de muziek zo goed was! Daarnaast filmen ze ook de openingsdans en delen van het dansfeest, een leuke meerwaarde AANRADER!
Heel tevreden van The Partybar die ervoor zorgde dat ons huwelijksfeest tot in de vroege uurtjes een knaller van formaat was! Brian voelde heel goed aan welke muziek hij best draaide om de gasten op de dansvloer te houden en er een ongelofelijk feest van te maken! Super bedankt om mee te helpen aan onze mooie dag!
Heeft de verkeerde openingsdans gedraaid op een trouwfeest van mijn broer en schoonzus. Ik vind het een arrogant ventje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid