facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Other Concept

The Other Concept

Info

The Other Concept is gespecialiseerd in grafisch ontwerp, webdesign en fotografie. Met een overdosis creativiteit streven wij naar een feilloos eindresultaat.



"The Other Concept is gespecialiseerd in grafisch ontwerp, webdesign en fotografie. Met een overdosis creativiteit en een oog voor detail, streven wij naar een feilloos eindresultaat."
Adres: Westerlosesteenweg 10, 2230 Herselt
Telefoonnummer: +32 474912729
Stad: Herselt
Route: Westerlosesteenweg 10
Postcode: 2230


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Savante Savante 2 km Professionele en vakkundige fotografe die een fraai resultaat aflevert!
Logo Boutique .be Logo Boutique .be 3 km Logo Boutique heeft onze rebranding gedaan. We krijgen er niks goeie commentaar op en...
Recensies
Ik wou mijn website in een nieuw jasje steken en kwam terecht bij The Other Concept. Cliff had mij een week na onze eerste bespreking al een eerste voorstel doorgestuurd. Ik was meteen verkocht! Hij is nadien verder aan de slag gegaan met mijn feedback en enkele weken later was de website helemaal af. Knap design, prachtig werk! Een echte aanrader!
Van a tot z super tevreden over mijn samenwerking met Cliff! Ik heb maar een paar inspiratiebeelden moeten geven en voor ik het wist lag er een uitgewerkte website op tafel die gewoon boenk erop was. Al veel positieve feedback over gekregen en ik ben er zeker van dat ik er nog jaaaren blij mee ga zijn. Merci merci!
The Other Concept heeft voor ons al verschillende websites, logo's en huisstijlen gecreëerd. Telkens met een pareltje als resultaat. Ze stellen zelf creatieve mogelijkheden voor, maar staan ook open voor eigen ideeën. Wat ook een pluspunt is, is de snelle service ;-. Alleen maar positieve ervaringen met The Other Concept!
Wij hebben de website voor ons bedrijf laten maken door The Other Concept en zijn hier zeer tevreden over. Zeker aan te raden!
Super professioneel, all round - zowel voor print als online producties - en toch zeer menselijke benadering. Steeds de deadline gehaald. Zeer schappelijk uurloon.
Een pracht van een team! Vanaf het begin hebben ze alles op alles gezet om onze wensen waar te maken, en het is hen gelukt ook. De naservice is onberispelijk.
Heel goede ervaring en kennis m.b.t. website development! Een echte aanrader!
Zeer goed ontwerp in samenspraak en snelle service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid