facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Monkey House

The Monkey House

Info

The Monkey House is elke dag geopend tijdens de zomervakantie, gesloten op maandag! Bij uitzonderlijk mooi weer mogelijks gesloten, bij twijfel bel ons !

Geschiedenis

The Monkey House is een paradijs voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Onze binnenspeeltuin met verschillende etages zit boordevol leuke hoekjes om te ontdekken. Een ballenbad, blokkenzone, gocart parcours, klimtuigen,… Wij hebben alles om je kids een onvergetelijke dag te bezorgen!

Heb je wat te vieren? The Monkey House verwent de jarige!
We bieden diverse formules met toegang tot het speeldorp. Daarnaast kunnen we ook een clown en/of kindergrimeur je feestje laten opvrolijken. Neem snel een kijkje bij onze formules en plan je party met de uitnodigingen van The Monkey House.

De ouders zijn altijd welkom in onze gezellige cafetaria met gratis wifi. Voor de papa’s en mama’s hebben we biljart en sport TV. Geniet ook van ons lekker gebak of pannenkoeken. Heeft u een suggestie? Contacteer ons.

Adres: Kortrijksestraat 51C, 8020 Oostkamp
Telefoonnummer: 0479816430
Stad: Oostkamp
Route: Kortrijksestraat 51C
Postcode: 8020



op zoek naar gerelateerd: The Monkey Farm, Monkey Farm Lissewege, Kinderboerderij Lissewege, Huisbier, Monkey Mart, Zeewierstout, SeaKing bier
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafetaria De Valkaart - Oostkamp Cafetaria De Valkaart - Oostkamp 249 meter Elke zondag met ons kind of kleinkind om te leren zwemmen. Ondertussen in de cafetari...
Bloemenhuisje Bloemenhuisje 780 meter Gezellige locatie met leuk terras .vriendelijke bedieningEten: 4/5
Diep In De Zee Diep In De Zee 2 km Hier al een paar keer per jaar leuke momentjes meegemaakt met onze kleindochter. Span...
Binnenspeeltuin diep in de zee Binnenspeeltuin diep in de zee 2 km Leuke plaats om regenachtige dagjes met de kids door te brengen faire prijzen. Ook i...
Recensies
Zeer leuk voor de kids met veel speelmogelijkheden op een beperkte ruimte door de verschillende verdiepingen. Voor de ouders is het net iets minder, aan de kant van de bar veel tafeltjes kort op elkaar, laag plafond, zeer rumoerig en slechts 2 toiletten die ook met alle kindjes gedeeld moeten worden ondanks dat ze niet op kindermaat zijn. De prijzen zijn ook hoger dan de gemiddelde indoor speeltuin, minstens 2,50 euro per frisdrank en 4,80 euro voor pannenkoek/suiker. Uitbaters doen hard hun best en blijven vriendelijk maar lopen zich bijna de benen van onder het lijf om mee te kunnen met de vele bestellingen.
Superleuke binnenspeeltuin gevestigd in een oude brouwerij! Onlangs overgenomen onder het concept space fun. Zeer vriendelijke uitbaters! Ingangsprijs is heel correct t.o.v. sommige andere indoorspeeltuinen die hogere inkomprijzen vragen.
Moeilijk overzicht te houden. Wel tv schermen maar niet overal zichtbaar. Zoeken naar de WC. Verder een leuk speeldorp met erg vriendelijk personeel.
Toffe locatie met veel mogelijkheden voor kinderen tot 10jaar!vriendelijk personeel...met tv s kunnen ouders goed hun kroost volgen waar ze spelen!
Hele leuke, veilige indoor, kids worden het niet beu, willen zelfs nu ze iets ouder zijn, regelmatig terug naar daar!
Zeer vriendelijke uitbaters +++ Ouders kunnen lekker glaasje drinken terwijl de kinderen spelen welke je kan volgen op een groot scherm.
Leuke plaats, wel niet zo ruim... Handig dat er overal camera's hangen en in de ruimte voor de ouders altijd zich is op elk van de ruimtes.
Een van de fijnste speeltuinen die ik de laatste jaren tegen kwam. Heel vriendelijke mensen. Behulpzaam. Alles goed onderhouden. Zeker een aanrader!
Prachtig voor de kids. En de eigenaars dikke pluim hoe kindvriendelijk ze zijn zelf voor ons grote mensen word gezorgd. Top top top
Helaas was er toen wij er waren geen plaats vrij.. mss vermelden op de site als de zaak vol zit. Bespaar je teleurgestelde kids...
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar The Monkey House met het openbaar vervoer


Oostkamp Rijkswacht 50 meter
20
21
95
96
Oostkamp Rijkswacht 50 meter
79
Oostkamp Rijkswacht 60 meter
20
21
95
96
Oostkamp Rijkswacht 60 meter
79
Oostkamp Beukenpark 330 meter
79

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid