facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Longest Hour: real life escape game in Ieper

The Longest Hour: real life escape game in Ieper

Geschiedenis

Het eerste en volgens velen één van de beste escape games van België! Minder dan de helft ontsnapt binnen het uur, durf jij de uitdaging aan?

Adres: Pateelstraat 1, 8900 Ieper, West-Vlaanderen, Belgium
Stad: Ieper
Route: Pateelstraat 1
Postcode: 8900


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 23:00
Dinsdag: 09:00 - 23:00
Woensdag: 09:00 - 23:00
Donderdag: 09:00 - 23:00
Vrijdag: 09:00 - 23:00
Zaterdag: 09:00 - 23:00
Zondag: 09:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: the longest hour real life escape game in ieper 8900 ieper, escape room poperinge, escape game poperinge, escape room kortrijk, escape game west vlaanderen, nieuwe escape room ieper, virus escape ieper, pateelstraat ieper
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hotel Kookaburra Hotel Kookaburra 80 meter Welcome at our family run theme hotel which is right in the center of Ieper at the Ma...
Virus Escape Virus Escape 637 meter Vlotte start, goed contact met de organisatoren, persoonlijke spullen kunnen veilig w...
Recensies
Megatof spel! Zélfs onze 7 en 10 jarige vonden het een fantastische eerste ervaring.
Toffe ervaring voor jong en niet meer zo helemaal jong…
Was zeer leuk om eens te doen!
Het spel op zich zit leuk in elkaar, gebouw breng je in de juiste sfeer alleen jammer dat het toilet enkel te gebruiken is tijdens het spel en niet vooraf. De tips komen goed op tijd. We hebben in ieder geval een super leuke tijd gehad!
Ik mag niets verklappen. Onze groep behoorde tot de 40% die op tijd konden ontsnappen, maar ook maar met de hakken over de sloot. Zit mooi in elkaar met veel te ontdekken info, nodig voor t spel. Ideaal voor met 6 of 7.
Samen met mijn broer en een personeelslid 2 sessies beleefd, super ervaring!! Spannend en je leeft je volledig in. Ook leuk en goed uitgewerkt puzzels, bigbrother toestanden, sfeer, setting, inrichting,enz. Top!
Erg leuke ervaring, een grote aanrader voor teambuildings of uitstapjes met vrienden. Best met niet te veel deelnemen, 4 à 5 personen is genoeg, anders loop je in elkaars weg.
De moeite om eens te doen. Voor ons was het een eerste keer dat we een escapehouse deden, maar dat komt zeker nog eens op de kalender te staan.
Is zeer leuk om te doen , mooi in elkaar gestoken.Hebben helaas de laatste kamer niet gehaald.Echt top.
We zijn eruit geraakt! Een tof uurtje opgesloten zitten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid