facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Lodge Vilvoorde

The Lodge Vilvoorde

Info

Dit nieuwe hotel is gehuisvest in het voormalige tuchthuis van Vilvoorde.

Geschiedenis

Na een bewogen leven als verbeteringgesticht, kazerne en gevangenis gaat The Lodge er nu onderdak bieden aan gasten over heel de wereld.

De prachtige site, de sfeervol en authentieke kamers en de rustige ligging zijn de grootste troeven voor deze locatie.

Elke kamer ademt een eigen sfeer. Via afbeeldingen, kleurgebruik en enkele verrassende accenten wordt er ingespeeld op thema’s gerelateerd aan het voormalige tuchthuis. Deze tot in detail verzorgde kamers herbergen uiteraard alle hedendaagse luxe (flatscreen-tv, draadloos internet, compleet uitgeruste badkamer...). De mooie gewelfde ruimtes in rode baksteen werden gerespecteerd en doen nu dienst als ontbijtzaal en bar.

Binnenkort ook wellness aanwezig in het hotel.

Adres: Rondeweg 3, 1800 Vilvoorde
Telefoonnummer: 02 255 97 70
Stad: Vilvoorde
Route: Rondeweg 3
Postcode: 1800



op zoek naar gerelateerd: The Lodge Vilvoorde restaurant, The Lodge Vilvoorde ontbijt, The Lodge Heverlee, The Lodge Group, The Lodge Tervuren, Campanile Vilvoorde, The Lodge Leuven, Rondeweg 3 1800 Vilvoorde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Campanile Bruxelles Vilvoorde Campanile Bruxelles Vilvoorde 912 meter Is aan renovatie toe. Niet netjes. Vuile tapijten. Ontbijt buffet niet van de beste. ...
Recensies
Ik kwam een aantal jaren terug wekelijks in dit hotel - het is een uniek gebouw - een oude gevangenis. Het probleem is dat er in de jaren geen onderhoud heeft plaatsgevonden. Er zitten vlekken op de muren door het hele gebouw. Het tapijt is vreselijk vies, schimmel in de badkamer en het geheel geeft geen schoon gevoel. Gratis flesjes water op de kamer maar geen opener is illustratief. Ontbijt is in orde. Hoewel het niet een heel duur hotel was 150 incl ontbijt had ik iets meer verwacht gezien mijn ervaring in het verleden.
The Lodge Vilvoorde is echt een fenomenale plaats op een sublieme locatie. Het voormalige tuchthuis geeft karakter aan het hotel. De kasseien buiten, de gevel met traliewerk voor de ramen, de Zenne vlakbij, het past allemaal bij het plaatje van een charmehotel met karakter. De inkom is aantrekkelijk net als de nabijgelegen ontbijtruimte en bar. Ook het terras buiten net voor de receptie is leuk. Maar. Dan ga je naar de kamer en wanneer het al donker is zou de verlichting automatisch moeten aanspringen, dat is positief voor het milieu en energie zuinig. Helaas zit je altijd een fractie van een seconde in het donker omdat de bewegingsmelders te laat reageren. Verder is het spijtig dat het hotel niet beter onderhouden wordt eens voorbij de ontvangstruimte. Overal zijn er wanden die moeten bijgewerkt worden omdat de verf beschadigd is zoals ook aan de lift. De budget kamer die ik had was betrekkelijk ruim maar heel heet begin september. Alles was ordelijk en de badkamer leek recent gerenoveerd met een mooie inloop douche en hangtoilet. De temperatuur van de douche bleef constant en er was geen drukverlies van water. Maar ook hier: als je verder keek was het niet 100% zoals kleine vlekjes op het tapijt in de kamer, stof in de rooster van radiator badkamer, vlekkerig plafond. Ter verdediging van het hotel moet ik bekennen dat ik niet op voorhand geboekt had en pas 's avonds laat toekwam. Gelukkig was het bed comfortabel. Het ontbijt was enorm uitgebreid met talloze soorten brood, koeken, verse fruitsla, muesli, yoghurt, beleg, eieren & spek buffetvorm. Dat maakte de prijs van de overnachting goed want voor dit ontbijt betaal je elders € 20 of meer. De bediening aan de receptie 's avonds en 's ochtends was heel vriendelijk. Ondanks mijn puntjes van kritiek vind ik dit hotel een aanrader en zou ik zeker terugkeren.
Mooi hotel op historische locatie. Omgeven door groen waarin je kan ontstressen, ook al zit je aan de rand van een stad en op een boogscheut van Brussel. Ideaal om tot rust te komen. Last but not least: je wordt er altijd met een brede glimlach onthaald door alle vriendelijke medewerkers!Service: 5/5
Karaktervol hotel wat uitstraling betreft! Jammer genoeg niet goed onderhouden. Vieze tapijt vloer in de kamers, losgekomen behangpapier, onverzorgde plinten en muren in de gangen van de kamers, gordijnen met vlekken, halfvolle vieze gebruikte douche gel fles, tv die niet werkt, geen wake up call mogelijk ect…was geen leuke ervaring !!! Mooier op brochure dan in de werkelijkheid. Jammer !
het was een ontbijt op zondag 15/01 met mijn familie van 12 man. de persoon aan de balie was heel vriendelijk en de dame Samira die voor de bediening zorgde deed alles met een glimlach en er waren familieleden die er nog nooit geweest waren en die waren heel gecharmeerd en zeiden dat dit voor herhaling vatbaar was. en waarom niet? na zo een leuke ervaring! Paula Hendrickx.
Zeer mooie locatie en boeiende geschiedenis die leuk verwerkt is in de lobby en de kamers. Erg vriendelijk personeel, mooie en ruime kamers. 1 klein min puntje was het ontbijt. Aan de reviews te zien hebben we gewoon pech gehad. Aanbod was zeker ruim maar helaas niet voldoende. De dames hebben de voeten onder hun lijf gelopen om alles bij te vullen maar dat was helaas niet voldoende. Daardoor lang wachten op bv. een kopje voor de koffie of het bijvullen van de kaas. Verder alles prima en weinig aan te merken!
Keurig hotel. Erg ruime kamers die schoon zijn, vriendelijke medewerkers en goede bedden. Het ontbijt voldoet uitstekend. Voordeel dat je naast het hotel kunt parkeren voor €6 per dag, op zondag gratis. Wifi was wat zwak in de kamer. Voor paar euro zit je met de trein in hartje Brussel vanaf station Vilvoorde, dat een kwartiertje lopen is. Vind het zeker voor herhaling vatbaar!
Uitgeregend, uitgehongerd en veel te laat half twaalf binnengevallen. Maar de fijne mensen van The Lodge hebben onze zaterdagmorgen gered door een prima ontbijt te voorschijn te toveren. Zeer redelijke prijzen bovendien!
We hebben een Bongo bon gekregen. We hebben deze bon gebruikt in The Lodge in Vilvoorde. De welness was fantastisch. We hadden een luxueze en ruime kamer. Maar aan deze kamer waren een paar minpuntjes. Zoals de kamer was niet honderd percent proper en er waren vlekken op de witten muren. Het ontbijt was zeer lekker, het is zeker een aanrader. We komen hier zeker eens terug!
Kamer was niet volledig gepoetst, er stonden nog kringen op het nachtkastje van onze vorige gast? Verder was het bed comfortabel, inloopdouche ok, een lichte onaangename geur van het sanitair. Gelukkig kan je de deur sluiten en hadden we een geurkaarsje mee. Ontbijt ok, vraag zeker naar een deftige latte of cappuccino achter de bar, je moet dan we even wachten, maar de machine tussen het buffet geeft slechte koffie Er is een wellness, maar daar heb je de kans niet toe van te genieten, er zijn wel altijd andere gasten. De kamers zijn wel rustig en je kan een raam openen als je dat wenst.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid