facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Lime

The Lime
"Italian Pizzeria & Pasta lounge bar"
Adres: Zeedijk, 38 , Nieuwpoort 8620, BE
Stad: Nieuwpoort
Route: Zeedijk, 38
Postcode: 8620


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Botticelli Botticelli 1 km Ik kwam hier vroeger regelmatig, maar sinds ik een kindje heb 16 maand ben ik hier d...
Martino's Bar Martino's Bar 2 km Interactie met de 'patron', heel lekkere osso bucco & sublieme wijnen
Recensies
Super lekkere pizza en heel vriendelijke bediening. Enige opmerking is dat de manager meer mag opkomen voor zijn team, zeker wanneer een klant iemand racistisch benadert. Klant is koning, maar er zijn grenzen. Verder op en top, zeker aanrader!!
Lekkere tapas en pizza’s voor een heel eerlijke prijs! De nachos zijn superlekker
Pizza was lekker,gezellig terras en chapeau voor de bediening van de blonde jongeman
Super lekker en goede sfeer Nieuwe Italiaan met mooie kaart. grote keuze aan pizza en ook voor de jongste kindermenuutje Nieuwpoort is een goede zaak rijker
Zeer vriendelijk en hele lekkere pizza's! Snelle bediening. Ook afhaal mogelijk.
De pizza was heel misvormd en niet rond, het was niet gesneden en de korst was zeer hard dus ook niet zo lekker. De smaak was nog redelijk goed maar niet de prijs waard. Dit was mijn ervaring dus ik weet niet of het zo is bij iedereen.
Ai. Had ik deze reviews maar gelezen voordat we hier aan een tafeltje gingen zitten. De negatieve reviews spreken boekdelen, en de reacties van de eigenaar tonen duidelijk wat voor een zaak dit is. Het eten zelf was afschuwelijk. Mijn vriendin had mosselen gekozen. Ze moest een tiental mosselen uitspuwen omdat ze rot waren. Uiteindelijk is ze gewoon gestopt met eten uit schrik voor voedselvergiftiging. De frietjes die erbij geserveerd werden waren typische diepvriesfrietjes, ook zeker niet vers. Ik had zelf een pizza genomen. Het deeg was te dik en de randen waren verbrand, terwijl het midden van pizza nog rauw was. Diepvriespizza's uit de supermarkt zijn veelvouden lekkerder! Al bij al de slechtste ervaring die wel gehad hebben aan de Belgische kust.
De pizza was rijkelijk gevuld en heel lekker en niet al te duur ! Zeker een aanrader
Eigenlijk is het onbegrijpelijk dat mensen hier sowieso willen eten. Kijk gewoon even in het rond,en merk hoe vies en vuil er alles bij ligt op het terras. Als dit het voorteken van de keuken is,dan weet je genoeg.
Vanavond hebben we een zeer leuke avond beleeft met lekker eten! Dat kan je zowel binnen als buiten op het terras. Het terras is door de gezellige lampjes een leuke plaats om je pizza met veel smaak op te eten. Het is heel fijn dat je nog tot de late uurtjes pizza’s of andere maaltijden kunt bestellen. Wij hebben drie pizza’s gegeten en ze waren stuk voor stuk heel erg lekker en vers. Niets op aan te merken dus. De kaas was heel erg smeurig, wat ik zalig vond. Je hebt zeker en vast genoeg met de pizza. De complimenten aan de chef! Het personeel is zeer vriendelijk en de maaltijden werden snel gebracht! Een echte aanrader dus. Hier komen we zeker nog eens terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid