facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The kitchen resto

The kitchen resto
Adres: Brusselstraat 226, 1702 Groot-Bijgaarden, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 024650032
Stad: Groot-Bijgaarden
Route: Brusselstraat 226
Postcode: 1702


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
By Garden's 2000 By Garden's 2000 9 meter Heerlijk tussenmomentje op het terras terwijl ik aan het wachten was op mijn reisgeze...
Recensies
Man, man... Wat een heerlijk eten hier! Top kwaliteit in een gemoedelijke sfeer. Mooie compacte kaart met meer dan genoeg keuze. En dan ook nog eens perfecte, goed oplettende bediening om het geheel af te maken. Per toeval op doorreis hier terecht gekomen maar absoluut de moeite om hiervoor om te rijden. Nog maar net open, laat ze nog maar lang open blijven. Super genoten!
Heel kwaliteitsvol restaurant, waar je rustig kan genieten en professioneel wordt bediend. Geweldige service en mooie inrichting.
Twee weken geleden daar gegeten. De Argentijnse steak was schitterend. We zijn terug geweest maar deze keer was de steak niets waard, vol pezen. Niet opgegeten. De kok stelde een gratis koffie voor, maar dat woog niet op tegen een steak van meer dan 24 euro die niet te eten viel. Zullen ons daar niet meer zien. Als pluspunt wel een heel vriendelijke kelner.
Lekker eten, maar jammer genoeg reageerde een deel van het personeel neerbuigend als je Nederlands spreekt. Bepaalde kelners herhaalden alles in het Frans en antwoordden ook in het Frans, alsof de bestelling gecorrigeerd moest worden, anderen begrepen gewoon geen woord.
Lekker vlees.
Uitstekende keuken en supervriendelijke ontvangst. De serveerster marciella zal goed voor je zorgen. Uitstekende waarde. Menu en prijzen op de webpagina van het restaurant.
Zeer mooie ontvangst gevolgd door de service zonder de kust van het bot te vergeten die ik niet kon afmaken Terug gaan
Ga daar niet heen voor het vlees. En dus, ga niet! Website niet up-to-date. Respectloze baas. Nog een baas die een restaurant runt, maar die niet om klanten geeft. Je bent gewoon bankkaarten voor hem.
Dit-is-top!! Wat een service! En het vlees, de solettes, de sauzen de saus van de chef is een genot!! Altijd een plezier om te eten in de keuken... Dank aan het team voor de aangename momenten... Stef & Lylie
4 blije gasten, van voorgerechten tot desserts. Vlees van hoge kwaliteit en sappige kroketten. Sterk aangeraden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid