facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Job Coach

The Job Coach
Adres: Nielstraat 55, 3890 Gingelom
Telefoonnummer: +32471059667
Stad: Gingelom
Route: Nielstraat 55
Postcode: 3890


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
France Joris Coach France Joris Coach 5 km Coaching, Counselling & Training voor individuen en bedrijven.
Recensies
Een burn-out zorgde ervoor dat ik mijn voorbije job niet meer kan uitoefenen. Het was tijd om aan een nieuwe uitdaging te beginnen. Ergens had ik al wel bepaalde jobs in gedachte. Jobcoach Greet en ik gingen stapsgewijs aan de slag om uit te zoeken als mijn keuzes overeenstemden met mijn interesses en competenties. Greet houdt enorm veel rekening met het emotionele aspect. Een job uitzoeken waarin je je goed, comfortabel voelt en waar je je eigenheid in kan behouden. Het was altijd heel aangenaam om bij Greet langs te gaan. Greet stelt je snel op je gemak Je wordt heel goed begeleid. Ik ben heel tevreden en het gaf me een extra duwtje om bepaalde knopen door te hakken. Bedankt Greet! En een knuffel aan Floyd!
Greet is de ideale persoon die je kan begeleiden tijdens de zoektocht naar professioneel geluk. Aan de hand van vragenlijsten en testen worden je sterktes en zwaktes duidelijk. Deze worden samen besproken waarin Greet helpt om objectief naar jezelf te kijken. Een aanrader, iemand die zeer goed actief kan luisteren en mee helpt zoeken naar oplossingen.
De gesprekken met Greet zijn laagdrempelig , ongedwongen en verhelderend. Het is een coach die echt luistert en de gesprekken heel luchtig aanpakt, waardoor het meteen vertrouwd aanvoelt. Op basis van de resultaten van de persoonlijkheidstesten en andere voorbereidende opdrachten, wordt er gezocht naar heel wat vernieuwende mogelijkheden. Alle aspecten die belangrijk zijn bij het zoeken van een nieuwe job komen aan bod. Greet begeleidt elke fase van het traject heel nauwkeurig en persoonlijk. Ze zorgt voor brede denkpistes. De gesprekken hebben me rust en vertrouwen gegeven om op zoek te gaan naar de job die echt bij me past. Achteraf nog een mailtje krijgen om te horen hoe de zoektocht verloopt, maakt extra duidelijk dat Greet oprecht en persoonlijk betrokken is bij elke zoektocht. Dankjewel voor de hulp!
Vanwege een burn-out kwam ik terecht bij Greet. Dankzij haar innemende persoonlijkheid was ik onmiddellijk op m'n gemak gesteld. Ze heeft me begeleid in mijn zoektocht naar een eventuele carrière wending. Intussen heb ik een bijberoep opgestart en hoop ik over enkele jaren volledig te kunnen switchen. Dankzij Greet haar begeleiding heb ik die keuze kunnen en durven maken. Als ik ooit iemand een loopbaancoach moet aanraden, zal dat sowieso Greet zijn! @Greet: nog eens bedankt voor je hulp en het kunnen omgaan met mijn speciale humor ; ;
Greet is een topcoach die zorgt voor de loopbaanbegeleiding op maat. Na een hobbelig professioneel parcours was het tijd voor wat verheldering. Deze begeleiding heeft me heel wat duidelijkheid gebracht. Op basis van verschillende tests wordt er nagegaan welke pistes zinvol zijn. Dankzij dit traject weet ik nu welke werkomgeving bij mij past.
Ik voelde me dadelijk op mijn gemak bij Greet. Dat gaf vertrouwen om haar gerichte vragen te durven en kunnen beantwoorden. Dankzij haar praktische aanpak kwam ik snel tot een aantal persoonlijke inzichten die me hielpen in het vinden van een nieuwe functie! Topcoach!
Het was een zeer aangenaam traject. Mijn sterktes, zwaktes, interesses etc werden in kaart gebracht. Op basis van verschillende tests wordt er nagegaan welke pistes zinvol zijn. Ik werd in de juiste richting gestuurd en volg nu het pad richting een nieuwe carrière. Dank u wel Greet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid