facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor the House of Resources

the House of Resources

Info

HR and Office Specialist supporting your small to medium company and help you focus on your core business

Adres: Turnhoutsebaan 182, 2140 Borgerhout
Stad: Borgerhout
Route: Turnhoutsebaan 182
Postcode: 2140



op zoek naar gerelateerd: House of Resources Berlin, House of Resources Hamburg, House of Resources Saarbrücken, House of Resources Dresden+, House of Resources Köln, House of Resources Greifswald, House of Resources Osnabrück
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cyriel Kortleven - International speaker Cyriel Kortleven - International speaker 2 km Cyriel is an international speaker who loves to give a creative boost to people or he...
de klopperij de klopperij 3 km ontwerp,decoratie,catering en evenementenbureau
First Shipping First Shipping 3 km Vertaald door Google Heel begripvol MSC Origineel MSC très compréhensif
Robby Vervoort Freelance Senior Archeoloog. Research & Consultancy. Robby Vervoort Freelance Senior Archeoloog. ... 4 km Voor al uw archeologisch onderzoek en advies.
Recensies
Super gezellige brunch en lunch bar in Antwerpen! Het interieur is warm en bohemian. Het terras achteraan is een heerlijke plek. De gerechtjes zijn vers, vol van smaak en wisselen geregeld. Er zijn ook vegan opties. De vietnamese pancakes zijn een aanrader!
Een aanwinst voor de buurt! Een plek die tot in de details uitgewerkt is en aangenaam aanvoelt, waar het eten niet enkel vers en heerlijk is met verrassende smaken maar ook nog eens mooi presenteerd.
Verrassend, mooi, origineel en rustgevend interieur. Interessante, niet alledaagse menukaart. Wanneer we een item niet kende, kregen wij uitleg dus TOP. Het delen van gerechten ligt ons ook wel. Lekkere, verzorgd afgewerkte gerechten. Prijs-kwaliteitverhouding zit goed, bediening is steeds met een glimlach! Aanwinst voor de buurt.
Wat een parel!! De keuken is top. Heerlijke sharing gerechtjes, veel vegan keuze en ook onze kids hebben er gesmuld. Een lekkere cocktail om te starten en een chai om te eindigen. En dat allemaal in een prachtig interieur. Een warme gezellige plek met hele gastvrije bediening. Echt een aanrader!
Een totaalplaatje: heerlijke gerechtjes om te delen, super lekkere cocktails, heel lieve en vriendelijke bediening. En vooral: het interieur is tot in de puntjes prachtig, gezellig en inspirerend!
Lunchgerecht gekozen met zalm maar die waren ze in de keuken blijkbaar vergeten toe te voegen. Tot 2 maal toe een opmerking hierover gemaakt waarna we eindelijk een gratis drankje aangeboden kregen als compensatie. Heel lang moeten wachten op de verschillende gerechten en verschillende keren opnieuw achter moeten vragen. Heel slechte akoestiek in zaal. Voorlopig dus nog geen fan van de House of Famm ...
Supermooi, lekker en gezellig en het mooiste verschoonkussen van Antwerpen. Vriendelijke bediening. Eerder kleine sharing porties.
Heel gezellige brunchbar met heel lekkere deelgerechtjes! Top!
Heel gezellig, leuke inrichting, lekkere gerechtjes en super bediening! Aanrader!
Super lekkere en gezellige lunchplek!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid