facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Healthman - Daniel Derweduwen

The Healthman - Daniel Derweduwen

Info

Vertrouw op je lichaam en genees jezelf.

Via berichten op deze pagina inspireer ik mensen die hun lichaam en geest op een natuurlijk manier willen helen van ziekte.

Warme groet,

Daniël The Healthman



"Ik wil je helpen bij het ontdekken letterlijk ont-dekken van de natuurlijke intelligentie van jouw lichaam en het vergroten van je bewustzijn. Een ontdekking die zorgt voor een krachtiger, gezonder en stromend leven.Dit doe ik middels mijn online diensten, artikelen, publicaties in tijdschriften, spreken op events en tijdens 1 op 1 behandeling live en online."
Adres: Bockstaele 32, 9520 Sint-Lievens-Houtem
Telefoonnummer: +32474999034
Stad: Sint-Lievens-Houtem
Route: Bockstaele 32
Postcode: 9520



op zoek naar gerelateerd: Daniel Derweduwen coronavirus, YouTube Daniel Derweduwen, Daniel Derweduwen boek, Daniel Derweduwen Facebook, Lezing Daniël Derweduwen, Daniël derweduwen blaasontsteking
Recensies
Ik ken Daniel al een heel tijdje, een persoon die weet over wat hij praat , over 2 j hem eens persoonlijk ontmoet en ik had er meteen vertrouwen in . Op al je vragen krijg je een duidelijk antwoord , gelijk welk probleem je hebt met je gezondheid. Over een paar maand heb ik de lezing gevolgd over het corona virus , wat een uitleg en heel duidelijk , je moest eens weten.... Daniel zoals u bestaan er weinigen, je bent echt iemand om naar te luisteren. Heel veel succes nog , Groetjes Lucrèce.
Daniel is een hele innemende persoonlijkheid! Een ervaringsdeskundige die heel goed weet waarover hij spreekt en die tot de essentie doordringt. Top!
Met de begeleiding en de yoga van Daniël, heb ik de medicatie voor mijn reuma volledig kunnen afbouwen. Hartelijk dank Daniël.
Hele zuivere informatie en integer en oprecht persoon.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid