facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Happy Yogi

The Happy Yogi

Info

Hot Yoga , Ashtanga Yoga , Yin Yoga, workshops, yogaretreats

Geschiedenis

Hot Yoga , Ashtanga Yoga , Yin Yoga, workshops, yogaretreats



"The Happy Yogi is een yogastudio in het groene Bree, gelegen in het gebouw van Kim Clijsters Academy. Een balans van dynamische & aktieve yoga, tot rustige yoga voor herstel en ontspanning. IEDEREEN is welkom ! Je hoeft niet lenig, slank, jong of sterk te zijn om yoga te kunnen doen."
Adres:
Stad: Bree



op zoek naar gerelateerd: Momoyoga Happy Yogi, Happy Yogi boek, Yoga Peer, Yoga Limburg België, Yoga Oudsbergen, Ashtanga Yoga, Yoga Maasmechelen, Bikram Yoga Limburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pilates & Yoga studio Crescendo Pilates & Yoga studio Crescendo 5 km Pilates & Yoga studio Crescendo is gelegen in Bree ('t Hasselt) en biedt pilates en y...
Recensies
Vanessa heeft de expertise om de lessen in een 'flow' te geven!!! Waardoor je alles om je heen of wat die dag gebeurt is of in het verleden, achter je kan laten...ook de warme temperaturen dragen er toe bij dat je veel dieper in je lichaam kan trainen....Zo maak je op korte tijd ontzettend veel vooruitgang. Vanessa is elke les gemotiveerd en die motivatie straalt ze uit op ons ! Dan voel je je top, dan heb je een harde werkdag gehad,dan slecht geslapen,...en telkens kom je weer in dat 'NU' en pik je iets op uit de les, wat je kan gebruiken om jezelf te ontplooien en de juiste keuzes te maken in je leventje!!!
Vanessa is een geweldige yoga teacher. Ze helpt mij op de yogamat om mijn grenzen te bewaken en tegelijkertijd toch steeds dat extra duwtje te geven zodat mijn yoga practice me fysiek en mentaal sterker maakt. Haar lessen ashtanga en yin yoga zijn gewoon top.
Net een heel leuke yoga-dag achter de rug met The Happy Yogi. Inspanning met de Ashtanga Yoga en namiddag ontspanning met Yin yoga. Ook de lessen tijdens de week zijn super fijn om te volgen. Zeer goede begeleiding trouwens van Vanessa.
Vanessa is een super teacher met een aanstekelijke gedrevenheid en passie voor yoga. Haar aanpak en begeleiding is op en top professioneel, bij haar ben je in goede handen of je nu ervaren bent of net begint. Ze weet mij uit te dagen en te motiveren om verdere stapjes te blijven zetten op mijn yogamat. Daarnaast organiseert ze op regelmatige basis workshops en yoga-retreats waarbij je jezelf verder kan verdiepen in je practice. De lessen gaan door in een volledig vernieuwde, frisse en verzorgde ruimte. Enorm dankbaar dat ik deze Happy Yogi als teacher heb, een absolute aanrader!
Het was een zalige dag! Met professionele begeleiding van Vanessa, zij doet dit zo fantastisch goed! Door haar klare uitleg, wordt de reden van de oefening duidelijk en dat voel je ook :-. Best teacher ever! Thank you so much xx
Ik heb Vanessa 5 jaar geleden leren kennen als roomie op yogaretreat in Ibiza. De toen al gepassioneerde yogi is uitgegroeid tot een super teacher die met veel passie en kennis haar know how doorgeeft aan haar studenten. Ook tijdens de lockdown bleef ze niet bij de pakken zitten en zette ze een online yoga bibliotheek op zodat je toch nog je vertrouwde practice kon voortzetten op een moment dat het jou paste. Kortom, zowel voor een intense ashtanga practice of een rustigere yin sessie en alles ertussenin kan ik The Happy Yogi warm aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid