facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Happy Duckling

The Happy Duckling

Info

Insights for parents who want to raise a happy child and lead a meaningful life.

Geschiedenis

My name is Aiste, I am a psychologist and the creator of The Happy Duckling. On this page, I share my insights for parents. Let's raise happy children!



"Plats asiatiques à emporter"
Adres:
Telefoonnummer: +32474065006
Stad: Wezembeek-Oppem


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Animer Asbl Animer Asbl 803 meter Activités, sports et loisirs pour petits et grands
Recensies
Heerlijk ! Lieve correcte mensen.
We gaan er al sinds de opening en zijn nog nooit teleurgesteld geweest, zeer goede porties en altijd zo goed, om ++++ aan te bevelen
Eten is goed en tegen een redelijke prijs. Meestal gebruiken we de lunchmenu-optie met een zeer goede prijs.
Ik arriveerde om 14.15 uur op een zondag en bestelde 6 maaltijden, betaalde slechts 60 €, zeer lage prijs! De bestelling was binnen 25 minuten klaar, de dame gaf het aan mij in een kartonnen doos - geen plastic zak. Ik waardeer haar bezorgdheid voor het milieu zeer. Er was VEEL eten, we hadden genoeg voor nog een maaltijd de volgende dag. Ik zou meer uitgesproken kruiden en specerijen willen, het was allemaal erg mild. Onze kinderen hielden van de nasi, loempia's en kroepoek ; we komen terug!
Leuk niet meer. ter plaatse Anders is het eten erg goed. Nummer 54 is voor mij erg goed voorbereid en raadt het aan als je van pittig eten houdt. Kleine flat, als u met een kaart wilt betalen, moet u minimaal 25 euro hebben verbruikt, anders kunt u contant betalen
Goed eten ! De gerechten zijn snel klaar en de prijs is zeer aantrekkelijk! Ik raad aan om mee te nemen in plaats van op te eten, het aantal tafels op het terrein is minimaal vandaar de ster minder maar het personeel is erg aardig.
Goede service! Het personeel is altijd geweldig en beleefd. Ze serveren altijd kwaliteitsvoedsel. De prijzen zijn volledig betaalbaar. Ik kan dit restaurant ten zeerste aanbevelen!
Vrij goedkoop reken een maaltijd voor twee personen want het zijn grote porties met soms een klein bakje kroepoek aangeboden als toegang. Niet altijd open, hoewel het beter is om ze van tevoren te bellen. Ik raad de lunchbox aan, een maaltijd die rond de middag beschikbaar is niet tijdens de woensdag.
Een uitstekende Chinese cateraar die ik aan al mijn vrienden aanbeveel. Gerund door een supervriendelijk stel. Alles is super goed, maar ook alles is altijd erg schoon, je zou van de vloer kunnen eten. Ga daarheen met je ogen dicht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid