facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Happy Camper

The Happy Camper

Info

The Happy Camper knapt je caravan op in de stijl die jij wilt. Ook voor een hippe caravanshop, foodtruck, minigastenverblijf, kantoor of kinderspeelhuis.

Geschiedenis

Kamperen is het leukste dat er is. Lekker erop uit met zijn tweetjes of met je gezin. Kamperen in retrostijl is helemaal geweldig. Gezellig samen zijn in de sfeer van de fifties, de sixties, the seventies of een ander geweldig thema. Een in stijl gepimpte caravan maakt kamperen nog leuker!

Ben je zelf niet handig, laat je oude caravan dan opknappen door The Happy Camper. Wij maken er een echt paradijsje op wielen van. Helemaal in retrostijl of in een zelfgekozen thema of lievelings kleurenschema. Wij bedenken ook slimme ruimtebesparende oplossingen, creëeren een zee van (nieuwe) bergruimte, maken extra slaapplaatsen en/of baby- en kleuterbedjes en zorgen ervoor dat je caravan helemaal op maat van jouw gezinssituatie is gemaakt.

The Happy Camper pimpt je caravan zoals jij hem wenst. Ook voor een hippe caravanshop, foodtruck, minigastenverblijf voor in de tuin of super kinderspeelhuis.

Als je je caravan dit najaar door ons onder handen laat nemen, mag je hem hier gratis laten overwinteren. Dat scheelt weer een stuk winterstalling! Wij zorgen dan dat hij weer helemaal tiptop op reis kan. Heb je nog geen caravan, maar wil je er wel graag eentje? Wij gaan graag voor je op zoek naar een voordelig vintage huis op wielen.



"Het hele jaar door regelmatig op vakantie klinkt goed, maar helaas staat de camper of caravan in werkelijkheid langer gestald dan op de weg - de vraag is dan of alle techniek wel in orde is voor uw volgende reis.Een technische inspectie van remmen, elektrische installatie of kleine onderhoudsbeurt in mijn Workshop kan er aan bijdragen dat u na uw reis terug zult kijken op een "happy holliday".En zijn er kleine reparaties te doen? Dan kan ik die voor u oplossen."
Adres: Paviljoenweg 54, 2400 Mol (België)
Telefoonnummer: 0032478731881
Stad: Mol
Route: Paviljoenweg 54
Postcode: 2400


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kalklitir Kalklitir 5 km Vertaald door Google Hun mooie verf gaf ons huis zo'n heerlijk en warm gevoel, kan he...
Decoratie Geysen Decoratie Geysen 5 km Super service qua uitleg over verf, zelfs buiten winkeltijden op te halen dmv lockers...
Kafe Kodak Kafe Kodak 6 km Gezellige plaats, lekker eten en vriendelijke bediening.
De Snuisterij De Snuisterij 6 km Gezellige winkel met heel mooie spulletjes. Ik ben fan.
Van der Voort interiors Van der Voort interiors 6 km Klasse meubels in een top locatie.
Claes Interieur Claes Interieur 7 km Service na verkoop is hier onbestaande.
Recensies
Super fijne sfeer, ontzettend goede service
Gaaf concept. Gedreven in wat ze doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid