facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Good Chocolate Company

The Good Chocolate Company

Info

Dedicated to Good Chocolate and Doing Good
Bringing together high quality cocoa based products together with a positive social & environmental impact.

Geschiedenis

After years of exporting some of the best cocoa beans from Africa and the Caribbean to the industry in Europe and the USA - establishing schools and school programs for farmers' children - we felt it was time to bring to the consumer a fine and healthy chocolate.
The Good Chocolate Company brings you LAVLÉ Belgian Dark Chocolate & GoodBeanz- providing a Natural source of Flavanols, Vitamins and Minerals.



"Depuis sa création en 1986, la chocolaterie Concept Chocolate est réputée pour son chocolat artisanal belge de haute qualité. Venez découvrir notre expertise à travers nos chocolats façonnés à la main.Nous en avons pour tous les goûts, des pralines raffinées aux gourmandises sucrées en passant par une grande variété de tablette d'origines mais aussi de délicieuses crèmes glacées."
Adres: 1050 Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Telefoonnummer: +32-2-5123899
Stad: Brussels
Postcode: 1050


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Neuhaus Neuhaus 45 meter
Neuhaus Neuhaus 288 meter
High Chocolate Brussels Sablon by Chocolat Guérin-Boutron & Maison Sensi High Chocolate Brussels Sablon by Chocolat G... 387 meter Lekker, maar het is geen vers ijs
Neuhaus Neuhaus 468 meter
La Manufacture de Pierre Marcolini La Manufacture de Pierre Marcolini 548 meter Superverfijnde chocolade & overheerlijke pralines!
Neuhaus Neuhaus 636 meter
Chocolaterie Belvas Chocolaterie Belvas 651 meter Goed bedrijf vriendelijke mensen
Leonidas European district Leonidas European district 660 meter Vertaald door Google Slechte service, onvriendelijk en prijs per kilo niet aangegeven...
Neuhaus Neuhaus 691 meter The beste chocolate. Prachtig ingericht. Vriendelijk personeel.
Laurent Gerbaud Chocolatier Laurent Gerbaud Chocolatier 797 meter De chocolademelk was alvast heel lekker. Smaakt echt naar bittere chocolade en niet n...
So Belgian Chocolate So Belgian Chocolate 854 meter Chocolat artisanal belge.toutes les préparations sont sans sucre,sans gluten et réali...
Neuhaus Neuhaus 993 meter
The Taste Chocolaterie The Taste Chocolaterie 1 km Finest Belgian Chocolate store
Neuhaus Neuhaus 1 km
Chocopolis Chocopolis 1 km Heerlijke Belgische chocolade uit eigen productie. Als je tijdens kantooruren de wink...
Recensies
Fantastische plek!!! Uitstekende presentatie en uitleg van hoe chocolade chocolade wordt van stap 1 tot 10! Max, de eigenaar, is geweldig en een erg aardige vent! Als ik in Brussel zou wonen, zouden we vast goede vrienden zijn.
Geweldige ontmoeting met een echte biologische, fairtrade en inventieve chocolatier. Geweldige oplossingen ook voor uw B2B relatiegeschenken. Toptracking, ultieme responsiviteit en ongeëvenaarde betrouwbaarheid Neem contact op zonder rond te hangen met Maxime, u zult niet teleurgesteld zijn!
Dag iedereen, Allereerst, als je verliefd bent op handgemaakte en helemaal lekkere chocolade, dan ben je bij ons aan het goede adres!! Onberispelijke kwaliteit en voor elk wat wils!! Ik nodig je uit om de foto's te bekijken en een like achter te laten : Je kunt deze plek ontdekken tijdens een echt super, zeer expliciete rondleiding! Ter informatie zijn de prijzen een beetje duur, maar je weet wat je proeft! Goededag aan iedereen !
Persoonlijk de beste chocolatier van Brussel. Het is een beetje moeilijk te bereiken, maar ik denk dat het de moeite waard is om te gaan als je naar Brussel komt! Het is kostbaar om te kunnen eten wat je op de dag hebt gemaakt, en het is heerlijk om de smaak te voelen. De winkelbediende was vriendelijk en legde enthousiast verschillende zaken uit. Er is trouwens een eetruimte buiten de winkel en een toilet binnen, dus makkelijk in gebruik. Ik raad zowel ijs als chocolade aan?
Schitterend onthaal in deze Brusselse chocoladefabriek. Ik zal het simpel houden met de beoordelingen, aangezien ik het niet heb bezocht. Aan de andere kant heb ik meegedaan aan de animatie en die was echt goed. Na een beetje geschiedenis over chocolade en de samenleving, konden we onze handen vuil maken en zelf onze chocolade maken. We vertrokken natuurlijk met... Het was geweldig! Ik wil graag het uitzonderlijke welkom onderstrepen van onze Belgische vrienden die dit moment zowel vreugdevol als speels hebben gemaakt. Eerlijk gezegd, gefeliciteerd! Voor groepen kun je er zonder aarzelen terecht, je zult niet teleurgesteld worden. Sta min of meer 2u30 toe.
De kwaliteitschocoladegrot : in feite is het net zo gemakkelijk als de Sint-Nicolaas van mijn kinderen zijn chocolade bij Maxime gaat halen, een paar keer per jaar ga ik mijn voorraad pure en melkchocolade aanvullen. Altijd leuk om kwaliteitsproducten te hebben. bedankt bedankt
Geweldige chocoladesessie! Veel nuttige informatie, geweldige ervaring, grote hoeveelheid ingenomen chocolade. Maxime is perfect tweetalig in het Engels en gepassioneerd door zijn vak. Een heel goed moment. De teambuildingcollega's waardeerden alles. De buurt is leuk en de lokale restaurants ook voor na. Ik zal kijken of ik de sessie opnieuw kan doen met mijn zoon. Zeer mooie prestatie!
Ik bezocht Brussel voor het eerst en een vriend van mij raadde me aan om deze plek te bezoeken, Mathilde was uitzonderlijk! Ze spreekt Engels, Spaans en Frans, ze was in staat om al mijn vragen te beantwoorden en me tot het einde bij te staan. Heel erg bedankt, Mathilde! Ik zal Concept Chocolate aanbevelen aan iedereen die Brussel bezoekt
De beste chocolade in Brussel. Veel dank aan Mathilde voor de begeleiding en de aanbevelingen. Supervriendelijk personeel Ik raad het Assortiment de praniles en de pistachechocolade aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid