facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Golf Company

The Golf Company

Info

Ruime assortiment aan Textiel, Golftassen, Golftrolley's en zoveel meer.
Clubfitting met Trackman door gediplomeerde Professionals.
Meer info 0484/290 290

Geschiedenis

The Golf Company is een online en offline golfshop waar U de beste prijs- / kwaliteitsproducten kan vinden van de Benelux.

Profiteer van ons professioneel advies voor golftrolley's, golfclubs, golfkledij en zoveel meer.

Ook in onze eigen repair atelier die uitgerust is met de allernieuwste machines kunnen we U helpen bij het vervangen van shafts, grips en het aanpassen van loft en lie op Uw golfclubs.

Graag nodigen wij U uit in onze golfshop te Millenniumgolf (Paal-Beringen) of golfshop te Kemzeke ( 400m2 ) met een ruim assortiment aan golfuitrusting voor elk type golfer.



"Sinds 2006 een online en offline golfshop waar U de beste prijs- / kwaliteitsproducten kan vinden uit de Benelux.Profiteer van ons professioneel advies voor golftrolley's, golfclubs, golfkledij en zoveel meer.Ook in onze eigen repair atelier die uitgerust is met de allernieuwste machines kunnen we U helpen bij het vervangen van shafts, grips en het aanpassen van loft en lie op uw golfclubs.Ruim assortiment aan golfuitrusting/ golfmateriaal voor elk type golfer.U kan dus beroep doen op onze professionele diensten voor:* Organiseren van Uw golf- event* Groepslessen of Privé golflessen* Clubfitting Trackman 4 * Stagebegeleiding* Onderhoud van Trolley / Golfclubs / Golfschoenen"
Adres: Stationsstraat 49, 9190 Kemzeke, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 32484290290
Stad: Kemzeke
Route: Stationsstraat 49
Postcode: 9190



op zoek naar gerelateerd: The Golf Company Borsbeek, Golfwinkel in de buurt, Golf webshop, Duitse Golfshop, Golf Stekene, Golf winkel, Golf outlet
Recensies
De manier waarop Didier meedenkt bij het fitten is super. Correcte prijs en top service. Ondertussen een gevestigde waarde. Aanrader.
Super vriendelijk en goeie service !
Men nam uitgebreid de tijd voor mijn ijzerfitting. De prijs van de set die het uiteindelijk geworden is, is ook lager dan wat ik online kan vinden. Kortom heel tevreden
Zeer professionele benadering van de klant. Dit zonder aandacht met alle wensen/vragen/meningen van de klant rekening te houden. Een EGA-professional doet de fitting en geeft raad en zijn mening. Hij helpt samen met de klant de juiste clubs, soorten grips, beste schaft te bepalen binnen de mogelijkheden van de klant-golfer. Heel goede ervaring. Een grote AANRADER voor elke golfspeler !!!
Correcte zaak. Een zeldzaamheid in dit wereldje. Een combinatie van productkennis en commerciële flair zonder ooit opdringerig te worden of truukjes uit te halen.
Super leuke winkel! Heel toffe collectie en heel behulpzaam.
Heel professioneel geholpen bij een nieuwe club/set-keuze . De fitting was heel interessant en niet noodzakelijk de duurste clubs aangeprezen gekregen.
Verkoopt je niet alleen het juiste materiaal, maar geeft ook degelijk advies dat je echt helpt. Zo kwam ik laatst even langs met in mijn gedachten een nieuwe putter te kopen, om een kleine afwijking in mijn putting stroke te kunnen compenseren. Na wat analyse stelde men voor om de oude putter gewoon wat aan te passen zodat ie beter bij mijn stroke past. Na wat testen op de golfbaan en de putting green kan ik zeggen dat dit bulls eye was. Weg foutje, 100% trefzekere putts!
Een heel mooie, ruime winkel met veel keuze en vriendelijke, professionele uitleg. Bijzonder goede service en na-service. Aan te bevelen!
Zeer deskundige uitleg waar men de tijd voor neemt . Veel keuze van verschillende merken met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid