facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Golden Wellness

The Golden Wellness

Info

Even er tussenuit met uw partner, familie, vrienden of collega's? Dan biedt The Golden Wellness u de ideale formule om even tot rust te komen.

Geschiedenis

Even er tussenuit met uw partner, familie, vrienden of collega's? Dan biedt The Golden Wellness u de ideale formule om even tot rust te komen. In een uniek kader kan u genieten van jacuzzi, Turks stoombad, infrarood sauna, Finse sauna, terras, lounge, ... Laat u leiden door rust en carpe diem.

Adres: Hundelgemsesteenweg 118, 9050 Ledeberg
Telefoonnummer: 09 310 50 02
Stad: Ledeberg
Route: Hundelgemsesteenweg 118
Postcode: 9050



op zoek naar gerelateerd: Luxe wellness Gent, Privé wellness Gent, Openbare wellness Gent, The Golden Wellness reserveren, Wellness Lochristi, Wellness Merelbeke, Privé wellness met overnachting Gent, Wellness Oost-Vlaanderen
Recensies
Supervriendelijke uitbater, vrolijk en spontaan. Binnenin alles correct en netjes in orde zoals het hoort, alles werkt naar behoren. Muziek aanwezig met mogelijkheid tot zelf opzetten van eigen muziek. Prijs-kwaliteit een echte aanrader. Privé parking is nog een pluspunt.
Een super vriendelijke uitbater genaamd Bilal, ik ben hier al een paar keer geweest en ik ben zeker van plan nog eens terug te komen. Super proper heel hygiënisch en super gezellig. Komt goed van pas voor een goeie ontspanningsmoment.
Aan vernieuwing toe, Om iets te eten kregen we een besmeurde folder van een pizzeria uit de buurt? Om te drinken stond er automaat, geen klein geld = geen drinken. Enkel koffie/thee. Geen alcohol verkrijgbaar. Persoonlijke keuze natuurlijk Wel vriendelijke uitbater. 3 uur was te lang om daar te zijn dus vroeger doorgegaan.
Ik en m'n vriend hadden na een aantal stressvolle weken besloten om een verwendagje in te plannen. We hadden reeds heel veelbelovende reviews gelezen online en besloten om The Golden Wellness te bezoeken. De zaak is het helemaal waard! De douches en sauna's waren kraaknet, er waren handdoeken en zachte badjassen ter plekke en de lounge was gezellig ingericht. Het Turkse stoombad was geparfumeerd en goed onderhouden; de infraroodsauna was een goed begin en de Finse sauna was een mooie afsluiter voor de jacuzzi. JETS EN BUBBELS, YESSSSS!! We werden hartelijk verwelkomd door de dames des huizes die ons kort maar geduldig de werking van alle sauna's uitlegde. Wij hadden betaald voor 4 uren en de tijd is voorbijgevlogen. De hele wellnessruimte is afgesloten van de buitenwereld, wat bijdraagt aan een intiemer gevoel van rust. Na de sessie hebben we een kort maar gezellig gesprek gehad met de gastheer die zelfs bij het afscheid nemen, enorm gastvrij was. Kortom, het was het helemaal waard en wij keren sowieso terug.
Voor mij persoonlijk de beste Wellness waar ik ben geweest. Wordt opengehouden door een Turkse man. Een top kerel!
Vandaag onze stap in de Welness gezet. De beste stap die ik al vroeger moest doen. Mooi, proper, heel vriendelijke uitbater, een heel positieve ervaring. Ik ga zeker terug ! Bedankt Bilal !
Super goeie sauna en zeer goed prive, turkse stoombad, jaquizzie en de sauna's waren ook zeer goed. Ik en mijn vriend hebben er zeer van genoten en komen zeker nog eens weer.
Heel gezellig met zen 2tjes plaats voor meer je voeld je direct thuis ! Heel vriendelijk ontvangst en zeker voor herhaling vatbaar zalig!
Zeer vriendelijke service. Altijd hygiënisch. Voor een schappelijke prijs kan je heerlijk genieten in een privé sfeer.
Super vriendelijk, snelle service, een heel propere sauna. Zeker een aanraden om naar toe te gaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid