facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Gathering Paintball & Lasershooting

The Gathering Paintball & Lasershooting
Adres: Gobbelsrode 119, 3220 Holsbeek, België
Telefoonnummer: 0473 27 78 03
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Holsbeek
Route: Gobbelsrode
Huisnummer: 119
Postcode: 3220


Openingstijden

maandag: 09:00–22:00
dinsdag: 09:00–22:00
woensdag: 09:00–22:00
donderdag: 09:00–22:00
vrijdag: 09:00–22:00
zaterdag: 09:00–22:00
zondag: 09:00–22:00

Recensies
Super leuke activiteit om collega's net op een andere manier te leren kennen :- Prima materiaal en leuk dat het Gathering team ook op locatie gaat. Teambuildings, kids feestjes, zeker een aanrader!!
Hoi, was een fijne dag in een avontuurlijke omgeving met leuke mensen om af te schieten, met het perfecte materiaal om de pijn in de tijd te spreiden :o ... en de dagen erna je eigen wonden te likken. Misschien nog een konijnenpakje voorzien voor de targets die je echt niet wil missen. Toppie !
Wij hebben in Holsbeek het verjaardagsfeestje van onze 12 jarige zoon en zijn beste vriend gedaan. Het was een fantastisch feest vooral voor de kinderen, als voor de ouders. Heel goed georganiseerd. Kinderen kregen een heel goede uitleg, materiaal was allemaal voorzien, … Eten en drinken mocht je zelf meenemen, hiervan werd geen enkel probleem gemaakt. Het feestje is voorbij gevlogen … Zeker een aanrader!
We hadden een dubbel verjaardagsfeestje voor onze jongens hun 9 en 11 jaar laser shooten in Holsbeek en iedereen heeft zich super geamuseerd! Fijn dat er picnic tafels waren en een vuurtje voor hotdogs. We komen zeker terug!
We hebben eind september hier het verjaardagsfeestje voor onze 8-jarige zoon gevierd.nSupperlocatie: grote tent voorzien voor regenachtige dagen, goede faciliteiten,...nBegeleider Wouter weet hoe je leuke spelletjes lasershooting in elkaar zet voor kinderen.n“Verover het kasteel” was hier een van de leukste bevonden.nZeker voor herhaling vatbaar!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid