facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The GamePost

The GamePost

Info

Escape Room, unieke stadsspelen, verhuur en begeleiding.



"Unieke escape-ervaring in de ruime kelders van het oude postgebouw, waarbij je de Legende van Gotham Steep probeert te doorgronden.Keuze uit 3 niveaus, waarbij je telkens 4 extra puzzels/opdrachten moet oplossen met 1 kwartier extra.Naast de Escaperoom, kan je bij ons ook terecht voor teambuilding, stadsspel, gezelschaps- en volksspellen, lasershooten, kinderfeestjes, vrijgezellenactiviteiten, Highland Games, ... Binnen of buiten op uw locatie.Vraag gerust je wensen en we trachten het voor je uit te werken.Reserveren op andere momenten, dan op de site zijn aangegeven, kan eventueel na contact met ons. Vragen staat altijd vrij.Alvast heel veel succes en plezier.Fabrice en PeterThe GamePost - Izegem"
Adres: Baron De Pélichystraat 1, 8870 Izegem
Stad: Izegem
Route: Baron De Pélichystraat 1
Postcode: 8870



op zoek naar gerelateerd: Escape wandeling, Escape rooms, Escape Game, Code van coppens Kortrijk, Real-life escape room, Escape room Tielt, Escape Room Roeselare, Escape room Waregem
Recensies
Mijn eerste ervaring in een escape room en onmiddellijk een schot in de roos. Prachtige locatie met superleuke puzzels en verrassende wendingen.
Een fantastische escape room. Perfect vanaf 4 personen. Een echte aanrader in een prachtige setting. Topattractie in Izegem.
Leuke standaard escape room
We hebben een geweldige tijd beleefd in deze escape room. De beste die ik al heb gedaan. Een aanrader!
Zeer leuke escape room. We hebben veel gelachen. Er was voldoende uitdaging en iedereen had altijd wel iets te doen. Zeer fijne avond.
Super leuk om te doen. Zeer vriendelijke service. Zeker voor herhaling vatbaar!
Erg leuke escape room, met mogelijkheid om meerdere keren te spelen met hogere moeilijkheid. Zeer goede begeleiding. Leuke randactiviteiten. Een echte aanrader!!
Fantastische ervaring! Mooie escape room! Een aanrader! Zeker eens doen! Als je durft tenminste
Expert niveau gedaan en het zeker waard. Heel leuk concept en decor.
Super ervaring, we komen zeker terug! Een echte topper en aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid