facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Food Hub Brussels

The Food Hub Brussels

Info

Magasin social d'alimentation Bio, éthique, durable et familiale

Geschiedenis

Nouveau magasin d'alimentation Bio
Produits de grande qualité qui proviennent directement de petits et moyens producteurs de Belgique et d'Europe.
Nos valeurs : Transparence et commerce équitable,

Nieuwe biovoedingswinkel met kwaliteitsvolle producten, rechtstreeks van kleine en middelgrote producenten uit België en de rest van Europa.
Onze waarden : Transparantie & eerlijke handel.



"Magasin social d'alimentation Bio, éthique, durable et familiale.Fruits & légumes, fromages & produits laitiers, produits vegan, viandes & charcuteries, produits secs & en vrac, pains & viennoiseries."
Adres: Quai du Hainaut, 23, 1080 Sint-Jans-Molenbeek
Telefoonnummer: 0032 470 81 23 14
Stad: Molenbeek-Saint-Jean
Route: Quai du Hainaut, 23
Postcode: 1080


Recensies
Zeer snob, en eerlijk gezegd, ik kwam hier een speciale meel zoeken, dat ze niet hadden, voor mijn vriend....tijdverspilling.
Geen goede kwaliteitscontrole. Volledig rotte aubergines aan de binnenkant. Waarschijnlijk laten bevriezen tijdens de koude periode...
Kleinschalig, efficiënte kassa. Tweetalig. Biovlees, charcuterie, lekkere yoghurt in bokalen met pand maar ook originele keuze voor vegetariërs en vegans soorten seitan Ouderwets steengebakken hard brood. Speciale kazen. Soorten champignons. Soorten pasta, inzen en bonen ,thee, chocola, frisdrank en wijnen, honig en chips. Je kan hier echt alles kopen voor de hele week. Zelden druk. Mijn lievelingsbiowinkel in de buurt. Proper, verzorgd. Vriendelijk personeel. Tweetalig. Wel vreemde openingsuren: Gesloten in het weekend!
Zalig! Groenten zoals ze moeten zijn, en aanwezig volgens de seizoenen, idem voor het fruit. De pasta smaakt zoals 'la mama' hem maakt, de zuivelprodukten zijn top en dan is er nog het ruime assortiment aan echt brood. Toffe en tweetalige service, wie zegt er dat er in Molenbeek niets mogelijk is? Eens je dit gewend bent, ga je niet meer naar een grootwarenhuis, bovendien zijn de prijzen meer dan correct. Aan te raden, JJ.
Heel sympathieke zaak en steeds wisselend aanbod, elke keer een genoegen hier te zijn
Lekkere kazen en vergeten fruitsoorten. En nog veel ander lekkers.
Veel assortiment kazen, groenten, fruit,bulk
Is een goede plaats voor biologisch, We komen hier graag
Origineel bio je kan er van alles krijgen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid