facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Fashion Outlet Zaventem

The Fashion Outlet Zaventem
"Bij de Fashion Outlet Zaventem vind je een uitgebreid assortiment van merkkledij voor heren, dames en kinderen aan verlaagde prijzen. De Fashion Outlet biedt een zeer ruim assortiment van kostuums, blazers, overjassen, hemden en schoenen aan voor heren. Ook jeans, katoenen broeken, truien, vesten en accessoires behoren tot ons assortiment. Voor vrouwen en kinderen vind je ook een moderne en gevarieerde collectie."
Adres: Weiveldlaan 37h, 1930 Zaventem
Telefoonnummer: +32 (0)2 721 64 88
Stad: Zaventem
Route: Weiveldlaan 37h
Postcode: 1930


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 19:00
Donderdag: 10:00 - 19:00
Vrijdag: 10:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Fashion Outlet Antwerpen, Outlet België online, Outlet winkels België, Designer Outlet Brussel, Fashion Outlet Beveren, Fashion Outlet online, Fashion Outlet Gent, Fashion Outlet Nederland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Fashion Outlet Zaventem The Fashion Outlet Zaventem 0 meter Ik schrijf niet vaak reviews, maar voor deze winkel maak ik een uitzondering. Wat een...
Zeeman Zeeman 3 km Winkel in nederlandstalig gemeente terwijl de kassierster turkse afkomst weigert ned...
Recensies
Mijn favoriete klerenwinkel! Grote keuze in kostuums, hemden, pulls, broeken, … allemaal merken van uitstekende kwaliteit en aan scherpe prijzen! Personeel is ook altijd zeer vriendelijk & behulpzaam!
Hele fijne winkel met zeer groot aanbod voor jong en oud. Ik werd heel professioneel en enthousiast geholpen door de 2 symapthieke eigenaars bij de keuze van mijn trouwkostuum en ging een uur later heel tevreden naar buiten mét kostuum, macthing schoenen en de nodige accesoires. Ik kom zeker nog eens terug ;-
Al jaren vaste klant, steeds een ruime keuze en super vriendelijke bediening!
Ze hebben een groot aanbod in kostuums, qua look, design, maat en democratische prijzen. Ze geven stijl advies en helpen je met het zoeken van de juiste maten. Ze zorgen ervoor dat de outfit perfect op maat is, top service! Heel enthousiast team dat je mee wegwijs maakt in de verschillende collecties. Wij komen hier heel graag shoppen.
Een topzaak, waar ik al jaren een héél tevreden klant ben Met een after-service om u tegen te zeggen Ze verdienen morgen ook jouw bezoek!
Dit is 1 grootte winkel. Prijzen voor een outlet lagen nog veel te hoog en de aanbiedingen waren geen outlet waardig. Keurige winkel.
Topservice, zeer ruim aanbod en scherpe prijzen!
Grote outlet winkel met enorm veel keuze, knap Tommy Hilfiger kostuum gekocht voor een prijsje. Personeel in de winkel ook enorm vriendelijk en behulpzaam.
Mooie winkel,veel keuze en interessante prijzen .
Een zeer beperkt aanbod maar met wat geluk vind je er iets in je maat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid