facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Face Clinic

The Face Clinic

Info

The Face Clinic is een medische praktijk gespecialiseerd in heelkundige en niet-heelkundige esthetische en reconstructieve behandelingen van gelaat & hals.



"The Face Clinic is een medische praktijk gespecialiseerd in heelkundige en niet-heelkundige esthetische en reconstructieve behandelingen van gelaat & hals. Ons aanbod bevat: neuscorrecties, oorcorrecties, facelifting, ooglidcorrecties, laserontharing, rimpelbehandelingen, huidverbetering, anti-aging, laserbehandelingen, couperose, overmatig zweten, ..."
Adres: Stationsstraat 295, 3920 Lommel
Telefoonnummer: +32492319672
Stad: Lommel
Route: Stationsstraat 295
Postcode: 3920


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:30
Dinsdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kliniek Lommel, Oorspecialist Lommel, Face kliniek Antwerpen, KNO kliniek, NKO arts Brussel, Plastische chirurgie Lommel, Afspraak NKO, NKO arts online afspraak
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Diagnosecentrum Lommel Diagnosecentrum Lommel 1 km De dame aan het onthaal. Zit al tijdens drie bezoeken, met haar mondkapje op, zonder ...
Kinderpsychiatrische praktijk Samenspel Kinderpsychiatrische praktijk Samenspel 2 km Aan je lot over gelaten niks geen begeleiding nu . Zeker nu wanneer het hard nodig is...
Rudi Wilms, Praktijk voor Osteopathie Rudi Wilms, Praktijk voor Osteopathie 3 km Topservice, professioneel!!!
Adapt2Balance Kinesitherapie en Duursportbegeleiding Adapt2Balance Kinesitherapie en Duursportbeg... 4 km Adapt2Balance, centrum voor Kinesitherapie en Duursportbegeleiding in Lommel, staat g...
Recensies
Een klein jaar geleden heb ik een PRP behandeling laten uitvoeren bij The Face clinic. Ik heb drie sessies in totaal gehad en ben zeer tevreden geweest zowel over de begeleiding, de behandeling en het eindresultaat. Dat laatste was ook ver boven mijn verwachtingen… 6 maanden na de laatste sessie zijn er behoorlijk veel nieuwe haartjes bijgekomen en zijn ondertussen 5-6 cm lang geworden, het bijkomend volume is nu dus goed merkbaar!
Ik liet 12 jaar geleden een oorcorrectie doen bij een andere arts, dit was na 12 jaar nog steeds niet genezen. Heel leelijk gehecht/ vreemde huidplooien etc. Bij het intake gesprek voelde ik mij al meteen begrepen & je hoorde dat er kennis van zaken was. De dag van de operatie had ik wel wat zenuwen aangezien ik dit plaatselijk wou laten doen. Maar dokter & collega stelde me meteen gerust. Zo goed als geen pijn gehad & super mooi genezen. Ik had dit al veel eerder moeten laten doen én raad hen dan ook zeker aan. Twijfel je? Doen! Wat is 3 dagen in je leven met een verband rond je hoofd lopen als je dan voor de rest van je leven mooie oren hebt! Dikke merci aan the face clinic!
6 maanden zijn ondertussen gepasseerd op mijn ooglidcorrectie. Nog geen seconde spijt van gehad. Dr Jeunen geeft op een rustige menselijke manier voldoende uitleg, neemt tijd voor zijn patiënt en levert een mooi resultaat af. Hij werkt heel zorgvuldig en secuur zodat je een natuurlijk eindresultaat bekomt. Héél tevreden.
Ik ben superblij met mijn nieuwe neus. Ik ging tijdens mijn eerste consultatie met veel zenuwen naar binnen maar Dokter Jeunen heeft mij heel op mijn gemak gesteld en de nodige uitleg gegeven. Ook voor de operatie heeft de dokter mij de nodige uitleg gegeven wat er precies wordt gedaan. Dit was heel geruststellend. Als ik met vragen zat kon ik ook altijd een e-mail sturen naar de Dokter en dit vind ik persoonlijk heel belangrijk. Dankuwel dokter ‍
Ik ben zeer tevreden met het resultaat! Dr Jeunen geeft enorm duidelijk en goed uitleg. Na het eerste gesprek voor een neuscorrectie was ik er direct zeker van en had ik er ook alle vertrouwen in dat ik bij de juiste persoon zat. Voor de operatie kwam Dr Jeunen nog even langs om nog eens te overlopen wat hij ging doen en dat gaf een zeer geruststellend gevoel. Na de operatie is er ook een heel goed team die helpt met het verdere verloop zoals draadjes uithalen,… Het eindresultaat is mooier dan ik had kunnen wensen!!! Heel erg bedankt!
Ik heb een onderooglid correctie laten doen waar ik heel lang mee heb zitten twijfelen of het resultaat achteraf wel goed zou zijn. Ik heb op internet wel resultaten gezien van anderen waar wel ergens enige verbetering te zien was maar niet echt geweldig. Uiteindelijk heb ik een onderooglid correctie met lipofilling laten doen op aanraden van de dokter. Ik had dit resultaat niet verwacht. Ik zie er reeds na 10 dagen heel goed uit. Maar ook veel frisser , voller en jonger . Mijn gezicht was ineen gevallen en ik kreeg huidplooien ,wallen en rimpels. Dank zei die lipofilling onder mijn ogen zie ik er weer uit als 10 jaar geleden. Ook de rimpels of huidplooien die ik door de ouderdom en invallen van mijn gezicht had zijn heel fel vermindert en zelfs verdwenen. Ik had wel een verbetering verwacht maar zo een mooi resultaat helemaal niet. Dit is een kunstwerk !!!! En de genezing van mijn ogen is nog niet helemaal voltooid . Dus het kan alleen maar nog beter worden over enkele weken. Dr. Jeunen is een kundige en vriendelijke arts die goed kijkt wat de juiste behandeling voor je is. Je bent er in goede en veilige handen.
14 juni liet ik een neuscorrectie doen door Dr. Jeunen. Met een klein hartje ging ik de operatie kamer binnen, maar Dr. Jeunen stelde mij al snel op mijn gemak. Het resultaat is beter dan dat ik ooit heb durven dromen. Heel het proces liep ook super vlot en ik zou het door geen andere dokter meer willen laten doen. 11/10 is mijn score voor deze operatie, resultaat, opvolging en Dr. Jeunen :
Begin dit jaar kwam ik op consultatie in the face clinic. Ik zat al jaren in mijn hoofd voor een neuscorrectie te ondergaan. Veel angst heeft me altijd tegen gehouden, tot ik bij Dr Jeunen terecht kwam. Hij stelde mij vanaf het eerste moment gerust. Door de gedetailleerde en verstaanbare uitleg over de mogelijkheden wist ik al meteen dat ik bij hem deze operatie zal ondergaan. Door de simulatie die hij maakt kan je digitaal al zien hoe het er zou gaan uitzien. Nu de operatie achter de rug is kan ik alleen maar vaststellen dat hij top is in zijn vak! Heel tevreden over het resultaat en alle zorg van het begin tot het einde. Ook het team dat tewerkgesteld is in het ziekenhuis niets dan lof over hen allen! Dr Jeunen is een zeer eerlijke en attente arts die je kan vertrouwen. Ik beveel hem zeker aan!
06/10/2022 mijn neus laten opereren bij dokter Gert Jeunen. Zeer tevreden, geen complicaties gehad. Heel goeie dokter die heel aandachtig ten werk gaat met zijn patiënten. Ik raad iedereen deze clinic aan!
Met aandacht en zorg wordt er geluisterd naar jouw hulpvraag. Dr Jeunen schetst de mogelijkheden binnen het gegeven kader en duidt daarbij ook welke verwachtingen al dan niet realistisch zijn. Dankzij Liesbeth's expertise en productkennis is de conditie van mijn huid op korte termijn zienderogen verbeterd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid