facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Crazy Circle

The Crazy Circle
"Lesbian queer feminist Bar"
Adres: Rue du Prince Royal 11 Koninklijke-Prinsstraat 11 , Ixelles 1050, BE
Telefoonnummer: 02 540 84 05
Stad: Ixelles
Route: Rue du Prince Royal 11
Huisnummer: Koninklijke-Prinsstraat 11
Postcode: 1050


Openingstijden

Dinsdag: 18:30-01:00
Woensdag: 18:30-01:00
Donderdag: 18:30-01:00
Vrijdag: 19:30-03:00
Zaterdag: 19:30-03:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
L'Interdit L'Interdit 644 meter
Recensies
Topsfeer met geweldige entertainment. Zeer lekkere rum cocktails en ook zeer goede alcoholvrije cocktail.
Een uiterst betuttelende ervaring. We waren hier aan het einde van onze avond gekomen en toen we naar binnen gingen voor onze tweede bestelling, kwam een ​​jongedame naar ons toe en schonk ons ​​een koud glas water, met een passende passieve agressieve verklaring, en oordeelde over hoe onze avond was verlopen tot dat punt. Verbaasd bleven we proberen nog een drankje te bestellen. Ondertussen stond de manager aan de bar en zei recht voor ons: "Nee, die twee zijn niet zo fris, laat ze niet bestellen." We hadden vervolgens een kort gesprek met haar, waarin ze ons pontificeerde en suggereerde dat we niet "in overeenstemming waren met de waarden van de bar". Hierna werden we aangesproken door nog minstens vijf schijnbaar vaste klanten en we voelden ons ongemakkelijk genoeg om te vertrekken. Een zeer veroordelende en neerbuigende ervaring. Ik zou niet aanraden hierheen te komen -⁠ ooit, om eerlijk te zijn. Vermijd het als de pest.
Erg blij dat ik met mijn geliefde naar de gekke cirkel heb kunnen gaan, ook al begon het slecht, want zonder het te weten kwamen we op een huwelijksnacht!! Dat gezegd hebbende, we werden vrij snel bediend en de spritz was heerlijk. Een ster minder omdat de plaats erg klein is en daarom onvermijdelijk op een avond als deze nergens een zitplaats konden vinden
Barmeisje, barman, DJ aan de top Patronne reageert snel op de wensen van de klant Sfeer aan de TOP Warm, levendig, niet te missen Ik hoop dat de plaats lang zal leven
Een geweldige plek in de wijk Elsene met een queer sfeer en een uitstekende playlist Als je alcohol drinkt, raad ik de sprites aan die absoluut heerlijk zijn!
Goede bar helaas kwamen we na het evenement aan, dus niet te veel activiteit. Aangename serveerster. ik adviseer
Deze plek is een echt pareltje. Personeel en mensen zijn erg gastvrij. Ik rolde er alleen heen, voelde me veilig en ontmoette uiteindelijk geweldige mensen. Nooit verwacht een geweldige vondst te hebben in België. Drankjes zijn redelijk en hebben de beste gembercocktail.
Simpelweg de beste bar van Brussel, we worden heel goed ontvangen, we voelen ons er veilig, de cocktails zijn erg goed! Lang leve de gek!
Geweldige plek en sfeer. We gingen op een zaterdagavond. Een beetje kleine zaal, dus veel mensen waren buiten. Redelijke prijzen, dj was echt goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid