facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Coffee Club

Adres: Vooruitgangstraat 76 Rue du Progrès, 1030 Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Telefoonnummer: +3222035925
Stad: Brussels
Route: Vooruitgangstraat 76 Rue du Progrès
Postcode: 1030


Recensies
Op zich leuk tentje op een goede locatie, wel flink aan de prijs maar dat is wel vaker op een station. Het personeel is net erg gemotiveerd, op het onvriendelijke af... Eten en drinken is wel in orde.
Heerlijk zoveel keuze en lekker! !!
Altijd vriendelijke bediening
Nou, ik heb gratis koekjes gekregen, dus het is al geweldige service! Geen wachtrij, goede service en insteekpunten tijdens het wachten op de trein. Perfect :
Mijn ervaring hier was goed, het personeel was niet bijzonder vriendelijk, maar de prijzen waren redelijk.
Onbeleefd en nors personeel! Zo jammer, want in bijna alle andere plaatsen in België waar ik ben geweest is iedereen geweldig. Er is geen andere keuze voor koffie als je eenmaal door de beveiliging bent, dus als het moet, ga hierheen. De kwaliteit was in orde. Ik hoop dat de eigenaren personeel kunnen trainen om hun vaardigheden op het gebied van klantenservice te verbeteren. Ik weet dat het hier erg druk is, maar dat is niet echt een excuus om onbeleefd te zijn.
Teleurstellende selectie van eten waar je iets typischers zou verwachten - zoals meer bakkerijstijl. Espressokoffie was lekker. De twee winkelbediende snob en arrogant. Ik vroeg om mijn croissant op te warmen - omdat hij net uit de koelkast was gehaald - en ze haalden hem in de magnetron. Als gevolg hiervan was de croissant superheet, extra zacht en uiteraard 2 minuten nadat hij niet meer kon worden gegeten. Ik heb niet om restitutie of iets gevraagd, maar heb de dames laten weten dat ze de klant op zijn minst moesten informeren en ze antwoordden met zo'n houding dat ik blij was dat ze niet mijn werknemers zijn. Over het algemeen slechte ervaring. Helaas werd de croissant weggegooid.
De wachtrij was bijna 20 minuten. Ze probeerden mijn bestelling aan iemand anders te geven. Ze hadden de bestelling verkeerd, wat ik pas ontdekte toen ik aan boord van de Eurostar stapte. Heel vriendelijk zijn compenseert incompetentie niet. Ze hebben veel meer personeel/apparatuur nodig en ze moeten opletten wat ze doen.
Zoals met de meeste plaatsen in gebieden zoals treinstations of luchthavens, is de prijs een beetje aan de hogere kant. Het personeel, hoewel ze het erg druk hebben, is meestal vriendelijk en behulpzaam. Meestal is er een goede selectie van eten. De plaats is schoon.
De locatie bevindt zich op het station van Eurostar perron 1. Na het passeren van de douane en achter de bagagecontrolepoort zijn daar meestal geen mensen, en hoe drukker het is bij het instappen~ Bij sommige zitjes zijn oplaadpunten aanwezig!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor The Coffee Club.

Brussels koffiehuis

openingstijden, locatie, vervoer. Vooruitgangstraat 76 Rue du Progrès brussels bakkerij kaart stadsplattegrond, satellietweergave. The Coffee Club adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met The Coffee Club. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over The Coffee Club delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Starbuck brussel Noord Starbuck brussel Noord 123 meter Lekkere koffie maar trage bediening en vaak vuile tafels
Pulp Pulp 399 meter
Cache-Pot Cache-Pot 454 meter verstopt in schaarbeek maar zo ontzettend gezellig en lekkere koffie onlangs probeerd...
Midori Midori 465 meter Vertaald door Google Een nieuwe stijlvolle plek om te vergaderen, te ontbijten of te ...
Starbucks Belgium Starbucks Belgium 531 meter
De Ultieme Hallucinatie Restaurant & Café De Ultieme Hallucinatie Restaurant & Café 543 meter Absolute prachtlocatie
Boulangerie pâtisserie Agbalo Boulangerie pâtisserie Agbalo 563 meter Geen mondmasker, veel te veel mensen in een kleine ruimte, te veel fysische contacten...
Cafe Bar Le Barman Cafe Bar Le Barman 606 meter Cafe bar le Barman vous souhaite bienvenue
Göksu Boulangerie & Patisserie Göksu Boulangerie & Patisserie 675 meter Top! Vers! Lekker!
The Coffee Club The Coffee Club 682 meter
Boulangerie • La relève • Boulangerie • La relève • 715 meter Deze bakker kom ik graag , hun maken alles zelf en altijd proper en vers. TOP
Lavazza A Modo Mio Belgio Lavazza A Modo Mio Belgio 722 meter Aos brasileiros que vierem a Bruxelas, não deixei de visitar a Pizzaria A Modo Mio. P...
Gemlik boulangerie-pâtisserie Gemlik boulangerie-pâtisserie 815 meter Super lekkere taarten
Délice Royale Délice Royale 963 meter Vertaald door Google Eenvoudig, goedkoop en goed. Origineel Simple, cheap and good.
Le Pain Quotidien Le Pain Quotidien 981 meter
Le Pain Quotidien Belgium Le Pain Quotidien Belgium 983 meter We’re a Belgian bakery and restaurant serving simple, wholesome and seasonal food. Le...
Michel Brussels Bakery Michel Brussels Bakery 1 km Vertaald door Google Goedkoop, goede kwaliteit Origineel Inexpensive, good quality
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid