facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Chicken Farm

Info

Lekkere kip van 't spit, menu's met verse slaatjes, kindermenu, drankjes en dessertjes! Kom afhalen aan de Heihoeve in Kalmthout! Parking voorzien

Adres: Heibloemlaan 90, 2920 Kalmthout
Telefoonnummer: +3236665297
Stad: Kalmthout
Route: Heibloemlaan 90
Postcode: 2920



op zoek naar gerelateerd: Oud Antwerpen take away, Chicken farm Minecraft, Lunchmenu Brasschaat, Mariaburg restaurant, Oud Antwerpen openingstijden, Mosselen Brasschaat, Restaurants Kapellen Brasschaat
Recensies
Take away warme en koude dranken!
Buiten de standaard kaart zijn er weekspecials. Wij kozen daarvan een Salade met buikspek en een Oosterse salade met kip. Beiden smaakten uitstekend. De nagerechten, Sabayon en Warme appeltaart, waren een aangename afsluiting.
Kei goed,toffe bediening en gezellige sfeer en lekker gegeten,toppie
Prima gelegen Brasserie aan de rand van de Heide. Eenvoudige, maar eerlijke taverne kaart voor een basic natje en droogje. Groot terras.
Sinds kort vriendelijke nederlandse bediening. Was in het verleden onder belgische vlag anders
Heerlijke linguini gegeten van het suggestiemenu. Met de Kalmthoutse Heide vlakbij hebben we genoten van natuur en heerlijk eten.
Personeel enorm vriendelijk en behulpzaam. Het eten was eerder middelmatig en kleine porties. Prijs kwaliteit was voor ons niet in orde.
Mooie locatie voldoende corona privacy. Het eten was prima, en we moesten niet lang wachten. Vriendelijke bediening net dat beetje meer.
Lekker eten en goede bediening. Super mooie omgeving om te wandelen en fietsen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid