facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Brussels Journey

"Join us for a walking tour through the winding streets of the old town, indulge or discover the beer geek / chocolate addict / foodie in you, and find out why we're ranked #1 food tour in Brussels...... and apparently the best beer tour in the World!"
Adres: Rue Charles Buls 2 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 0499 25 93 06
Stad: Brussel
Route: Rue Charles Buls 2
Postcode: 1000



op zoek naar gerelateerd: Pub Brussel, Biertempel Brussel, Brussel beer bus, Pub crawl Brussel, Brussels Beer Project, Brussels Beer Project bestellen, Brussels Card where to buy, Beer chocolate tasting experience
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brussels By Foot Brussels By Foot 336 meter Enige tijd geleden deden we een kunsttour in de metrohaltes van Brussel. Onze verwach...
Recensies
Muito legal tanto a parte do chocolate quanto a da cerveja. Bom pra conhecer a historia dos 2...
VERBAZINGWEKKEND!!!! Gidsen Julie en Alex waren allebei uiterst vriendelijk en goed geïnformeerd over chocolade, bier, geschiedenis! We zijn begonnen met rondlopen en chocolaatjes proeven uit verschillende winkels - meerdere in elke winkel! Toen had ik een grote geschiedenis van België, wat leuk was! Daarna eindigde de tour door wat te ontspannen in een paar pubs om bier te proeven. Ik zat erin voor de chocolade en mijn man voor het bier, maar we hielden allebei van de tour! Blij dat we het aan het begin van ons bezoek aan Brussel hebben gedaan, dus we leerden iets over het gebied en de ligging van het land.
Ik heb een geweldige manier om mijn reis naar Brussel te beginnen. Daniel en Jeremy waren fantastisch! Ik heb enorm genoten van alle heerlijke chocolade allemaal heel uniek en geweldig smakend bier! We hadden ook een leuke groep van over de hele wereld! Ik zou deze rondreis ten zeerste aanbevelen!
Ging gisteren op deze fantastische tour. Onze gids Marie was uitstekend! Informatief en grappig! Waardeerde de aanbevelingen ook. Gailor, die assisteerde, stond op elk moment klaar om een ​​handje te helpen en genoot van een goed gesprek nadat het voorbij was, toen velen van ons bleven om meer te drinken bij de laatste stop. Alleen reizend, was dit een geweldige manier om wat gezelschap te hebben met de andere aanwezigen. Deze tour verdient absoluut de hoge beoordelingen, zeker een aanrader!
Geweldige manier om een ​​middag door te brengen met het verkennen van Brussel. Martin en Mary zorgden goed voor ons en gaven ons een ervaring die we niet snel zullen vergeten. Beiden waren professioneel en supervriendelijk en soms grappig XD en hielpen de ervaring te verheffen tot een van de beste tours die ik heb gemaakt. De tour belicht natuurlijk uitstekende chocolade en bier, maar fungeert ook als een historische wandeltocht tussen echt coole locaties. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe ongelooflijk leuk dit was, je zult er geen spijt van krijgen om deze ervaring te boeken.
We gingen vorige week op deze tour toen we in Brussel waren, onze gids was Daniel en het was een geweldige tour - nog beter gemaakt door Daniel! We bezochten 3 chocolaatjes, leerden de geschiedenis ervan kennen en hoe we de in massa geproduceerde plaatsen voor toeristen konden herkennen versus de handgemaakte chocolaatjes. Bij elk probeerden we verschillende chocolaatjes, en Daniel gaf veel info en de winkeleigenaren waren erg aardig en geduldig. We hebben ook 3 restaurants bezocht om verschillende bieren te proberen, wederom met verschillende keuzes en veel info over de bieren en etablissementen. Bij een van hen hadden we een mooie selectie vleeswaren, brood, kaas en friet. Geen hele maaltijd, maar je bent niet hongerig vertrokken! Tussen al deze plaatsen, terwijl we door Brussel liepen, liet Daniel ons allerlei dingen zien, vertelde ons de geschiedenis van de stad en ons aanbevelingen - waarvan we er enkele later probeerden en ze waren goed. De andere mensen op de tour waren ook geweldig, en we kregen ook een restaurantaanbeveling voor Amsterdam! Als je van bier, chocolade, eten, wandelen en gezelligheid houdt: go!
Mijn moeder en ik hebben deze tour gedaan tijdens onze recente reis naar België. Dit was verreweg de leukste ervaring die ik had tijdens mijn eerste reis naar Brussel. Julie en Jeremy waren de beste gastheren. Deskundig, grappig, vriendelijk en gewoon overal een genot om mee te babbelen. Een prachtige kennismaking met de stad en een kijkje in de geschiedenis. En natuurlijk een mooie kennismaking met heerlijk Belgisch bier en chocolade. Het geld zeker waard; met een halve dag entertainment waarbij je hoogtepunten van de stad ziet, niet minder dan 6 bieren, een paar chocolaatjes en veel hapjes. Julie bleef rondhangen en dronk nog wat met onze groep tot ver na het einde van de tour. We hebben zelfs Mary zelf ontmoet. Een mooi stel op onze tour kocht iedereen in onze groep een zeer zeldzaam bonusbier. We kwamen ze een paar dagen later tegen op een kerstmarkt in Keulen, Duitsland. KLEINE WERELD! Ik kan niet wachten om terug te reizen met mijn man en deze middag helemaal opnieuw te beleven! Als je in Brussel bent en van goed bier en plezier houdt, maak dan van deze tour een prioriteit!
Ik vond dit geweldig! Hoogtepunt van mijn bezoek aan Brussel. Geweldige gidsen, uitstekende verhalen vertellen, geweldige chocolaatjes en bieren of wijn / frisdrank als je daar de voorkeur aan geeft. Absoluut een aanrader!
Leo en Jeremy waren geweldige gidsen. Ze hadden een geweldig gevoel voor humor en hielden de groep bezig, lachend en vooral altijd vol met chocolade en bier. We zagen delen van de stad die we anders niet zouden hebben en leerden meer over enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden.
Heb je deze tour een paar dagen geleden gedaan tijdens een bezoek aan Brussel en het was absoluut geweldig? je ging langs bij meester-chocalatiers en proefde de chocolaatjes en je mocht ook een bierproeverij doen om Belgische blondines en triples te proeven en om te eten en te wandelen geschiedenisrondleiding door Brussel. Goede vrienden gemaakt tijdens deze tour en Julie en Jeremy waren absoluut fantastisch. Deffs raden dit vooral aan als je van bier en chocolade houdt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid