facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Body Shop

The Body Shop
Adres: Turnhoutsebaan 5 Shop 21 , Wijnegem 2110, BE
Telefoonnummer: 03 354 16 46
Stad: Wijnegem
Route: Turnhoutsebaan 5
Huisnummer: Shop 21
Postcode: 2110


Openingstijden

Maandag: 10:00-20:00
Dinsdag: 10:00-20:00
Woensdag: 10:00-20:00
Donderdag: 10:00-20:00
Vrijdag: 10:00-21:00
Zaterdag: 10:00-20:00


op zoek naar gerelateerd: the body shop webshop, the body shop vacatures, the body shop nl, body shop winkels, the body shop online shop, body shop mechelen, the body shop producten, the body shop gent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rituals Rituals 44 meter Zeer mooie en aangename winkel. Meermaals op een fijne, niet opdringerige manier aang...
Recensies
Leuke producten maar verkoopster dat er zaterdagavond 5/2 tegen 19u40 nog alleen stond was allesbehalve vriendelijk/behulpzaam. Ze zat met de deur open in haar kantoortje, geen begroeting, geen voorstel met iets te kunnen helpen. Ze bleef gewoon zitten, gedurende de 3 minuten dat ik in de winkel iets aan het zoeken was. En ze had ons wel degelijk gezien want ze keek ons nog vies aan toen we maar naar de Yves Rocher wandelde. Hier werden we wel met een lach verder geholpen. Als je niet graag van je stoel komt om mensen verder te helpen zoek je misschien beter een job buiten de retail.
Zalig winkelen al die geurtjes kleurtje voor elk wat wils. Vind het aan de dure kant maar voor kwaliteit betaal je natuurlijk.
Goede informatie gehad en behulpzaam personeel
Dit is zelf mijn lievelings cosmetica winkel omdat ik het heel goede kwaliteit vind van producten. Ook zijn het altijd heel vriendelijke mensen die er werken.
Super mooie winkel leuk bediend en uitleg gekregen.. Goede parkeer gelegenheid.
De plaats voor tiener cadeautjes
Goed. Veel keuze
Perfect geholpen
Coole schoenen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid