facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Black Ship

The Black Ship

Info

Dit is een webshop voor fantasy artikelen en gezelschapsspellen.

Adres: Rozenlaan 6, 1730 Asse
Telefoonnummer: 0474341983
Stad: Asse
Route: Rozenlaan 6
Postcode: 1730


Recensies
In september 2020 een bestelling geplaatst, na weken niets gehoord te hebben op alle mogelijke manieren contact proberen opnemen. Geen antwoord.. Klacht ingediend bij de politie, deze konden hier ook niets aan doen. Hier zou gevolg aan gegeven moeten worden! Echte oplichters!
Dit zijn oplichters!!! Pokemon kaarten besteld -20€ voor kleinkinderen betaald maar nooit geleverd! Bellen en mailen vergeet het , bestel hier Niks!!! Weet iemand hoe je hier geld van kan terug vorderen?
Bestelling geplaatst, niet aangekomen, contact opgenomen kreeg dan de vader van de uitbater aan de lijn, die ging contact opnemen, via Facebook het gesprek aangegaan. Nooit mijn bestelling of geld terug gekregen! Koop hier niet.
Geen contact mee te krijgen, mailbox zit vol dus mails ontvangen ze niet eens. Telefoonnummers zijn afgesloten, hoe is het mogelijk dat een bedrijf als dit blijft bestaan? Heb me aangesloten bij de review hieronder en heb ook een proces verbaal opgesteld tegen de eigenaar Guido Delcourt.
Grootste oplichters die er rond lopen, heb een proces verbaal opgesteld Hopenlijk kan de justitie ze aanpakken, ze zullen er niet mee wegkomen.
bestelling gedaan 4 weken geleden. Buiten bevestigingsmail van de bestelling nog niks van gehoord. Al verschillende malen gebeld gemaild, messenger, antwoord op niets. Zeker niks van bestellen!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid