facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Beauty Pearl

Info

Hou je ook van beauty? Neem zeker eens een kijkje. Ik deel geregeld gezonde receptjes en mooie beauty tips. Have a beautifull day �



"Bij Pearle Opticiens Haacht vind je een ruim assortiment aan brillen, zonnebrillen en lenzen. In onze winkel staan de oogspecialisten voor je klaar met persoonlijk advies.Daarnaast kun je bij Pearle Opticiens Haacht terecht voor een Goed Zicht Gesprek, incl. gratis oogmeting t.w.v. €20. Na een ontdekkingsgesprek, meten we jouw ogen op. Vervolgens krijg je van je opticien advies over een zichtoplossing.In onze brillenwinkel in Haacht is er een brede selectie aan merken te koop. Er zit dus vast en zeker een bril of zonnebril tussen die bij jou past! En vergeet onze verschillende glassoorten niet. De keuze is enorm. Ook bieden we een ruim assortiment contactlenzen aan bij Pearle Opticiens Haacht."
Adres: Markt, 3150 Haacht
Telefoonnummer: 32492869855
Stad: Haacht
Route: Markt
Postcode: 3150



op zoek naar gerelateerd: Pearle Haacht, Pearle Tremelo, Pearl Beauty Cosmetics, Pearle Zwevegem, Pearl Gent, Pearl Tienen, Solden pearl, Pearle Oostende
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B for Beauty B for Beauty 226 meter Al een hele tijd vaste klant en het team blijft innoveren en mee gaan met hun tijd! A...
Recensies
Vreselijke ervaring. Jongen met ros haar en meisje met blauw haar stonden zonder schaamte te roddelen over mijn mama en mij en keken ons quasi buiten. De andere verkoopster die er rond liep was wel vriendelijk. Maar zeker geen aanrader. Vanaf je zegt dat je eventjes aan het kijken bent en niet direct iets nodig hebt verandert de vriendelijkheid volledig. Ergste pearl winkel!
Snelle en goede service. Zeer vriendelijk personeel.
Super vriendelijk ontvangen. Ik had enkel een vraag en werd meteen geholpen! Super
Dit is geen klantvriendelijke filiaalhouder. Akkoord, ik wou een specialleke: gebruik maken van de actie op multifocale glazen, maar de glazen niet in het montuur dat ik zou kopen, maar in een oude bril, die nu maar in de schuif ligt. Dat kan niet! Het MOET in het nieuwe montuur. Wat een rigide boel ! Is de kant nog koning of primeren de regeltjes ? Voor hun boekhouding komt dit nochtans op hetzelfde neer. Bye-bye Pearle Haacht. Optiekers te over.
Service na verkoop is super en heel vriendelijk. Herstel van beschadigde bril werd ter plaatse snel uitgevoerd.
Topservice! Ik was mijn bril kwijtgeraakt op reis en de zaakvoerster heeft meteen een nieuwe bril besteld en opgestuurd .
Onderbemand. Maak dan niet zoveel reclame
Ik en mijn vrouw kochten hier recent een nieuwe bril. We zijn beiden zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de service van de mensen die hier werken. Wat ook wel leuk is bij Pearle zijn de acties en het grote aanbod van brillen.
Enorm teleurgesteld door de service, 60 seconden kunnen ze niet missen om snel een klant op te bellen en te verwittigen dat ze hun bril kunnen komen halen. Anderzijds wel snel wel mijn bril aangepast die niet comfortabel zat.
Super service in deze winkel ! Wij hadden eigenlijk een klacht ivm een commerciele actie van Pearle. Deze werd heel professioneel opgelost. Klantentevredenheid staat hier duidelijk voorop. Proficiat !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid