facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Barracuda Company Waterloo/Rhode-Saint-Genèse

The Barracuda Company Waterloo/Rhode-Saint-Genèse

Info

Le plus grand choix de la région en VTTae et vélos électriques ! Nos forces : conseils sur-mesure, plus de 1000 vélos stock, essais sur place, financements à 0%, livraison gratuite !



"Le plus grand choix de vélos électriques de Belgique. Plus de 1.500 e-bikes de stock !Les meilleures marques: Scott, Cube, Winora, Haibike, Kalkhoff, EoVolt, BMC, Husqvarna, Benno Bikes, O2 Feel, ...Les meilleurs services: tous nos vélos sont disponibles à l'essai, livraison gratuite, financement 0%, ...6 magasins en Belgique: Wavre, Waterloo/Rhode, Woluwe/Zaventem, Drogenbos, Etterbeek Schuman, Mechelen Zemst."
Adres: Chaussée de Waterloo 33, 1640 Sint-Genesius-Rode
Telefoonnummer: +3222803808
Stad: Sint-Genesius-Rode
Route: Chaussée de Waterloo 33
Postcode: 1640



op zoek naar gerelateerd: Barracuda fietsen, Barracuda Wavre, Barracuda Waver, Barracuda fietsen Zemst, Barracuda Mechelen, Elektrische mountainbike, E MTB promoties, E-bike
Recensies
Zeer goede fietsenwinkel, ik denk niet dat ik ergens anders zoals deze kan vinden. De verkoper reageert snel op het bestellen van onderdelen en heeft korting kunnen krijgen op de aankoop van meerdere fietsen fietsen gekocht in juni 2020. De sav is er echt, vanwaar ik de goede noot achterlaat;
Felicitaties aan Gilles en Jeremy voor hun welkom, hun service en hun vriendelijkheid tijdens mijn bezoeken aan de Waterloo-winkel, monteurs en verkopers aan de TOP.
Zeer aangenaam en professioneel onthaal, het personeel is welwillend en doet zijn best om klanten tevreden te stellen, of het nu gaat om de aankoop van een fiets specifiek en professioneel advies, tijdens reparaties of voor de dienst na verkoop... meer dan tevreden. Ik raad ten zeerste aan !
Ik ben meer dan tevreden over de service. Ik heb bijna een uur besteed aan het bespreken en inwinnen van advies over de aankoop van mijn Cube pro Touring 625, waar ik erg blij mee ben. Goed advies en opvolging. Ik kwam aan, alles was klaar, gemonteerd, geladen en tot in het kleinste detail uitgelegd. Een winkel die een service biedt die ik ten zeerste aanbeveel! Goed gedaan en goed vervolg. Een tevreden klant
Ik heb net gebeld, ze gaven me de te volgen procedure per telefoon fiets gerepareerd in 2 seconden Hartelijk dank
Grote keuze aan fietsen, super duidelijke website maar bovenal uitstekende service van het winkelteam
Het personeel is erg vriendelijk en doet zijn best om de klanten tevreden te stellen, of het nu gaat om advies bij de aankoop van een fiets of om hen te helpen bij technische problemen bij hun aankopen en ze reageren snel op vragen per e-mail speciale vermelding voor de heer Brice Vandiest . Ik raad ten zeerste aan.
Ik heb in 2019 een Scott-mountainbike gekocht. Na 1 jaar gebruik ben ik heel blij met mijn fiets, maar ook met de service van de winkel. Ik raad ten zeerste aan.
Ik raad deze plek ten zeerste aan. Na bijna alle mountainbikewinkels in Waals-Brabant te hebben bezocht, kreeg ik een welkom op maat waardoor ik een kubusvormige mountainbike met elektrische ondersteuning kon aanschaffen waar ik heel blij mee ben.
De persoon kon me helpen een idee te bevestigen in de verhouding geometrie / stijfheid van fietsframes in het geval van een praktijk "rondtrekkend wandelen in autonomie", dit alles met kalmte en professionaliteit. Dankjewel !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid