facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The baby's corner

The baby's corner

Info

Een wolk van een winkel voor baby, kind, mama én oma.

Geschiedenis

Welkom in onze grootste hoek én troef. Voor baby's hebben we immers alles in huis, en met alles bedoelen we... alles! Kleden, verzorgen, voeden, reizen, spelen, slapen, wassen, ...
Naast ons unieke en heel uitgebreide aanbod is the baby's corner ook een huis waar vertrouwen heel belangrijk is. In onze winkel werken geen verkoopsters maar mama's, onuitputtelijke bronnen van advies en kennis voor het samenstellen van de perfecte geboortelijst.
En voor de kids wat een aanbod tot 16 jaar! Fantastische kleding & uiteraard ook speelgoed en boekentassen. Denk kleur, denk speelsheid, denk kwaliteit, denk trends, denk... maar doe vooral!
Mama's weten waarom :) Trendy én comfortabele kleding, mooie accessoires om te stralen en heerlijk geurende wellnessproducten die helpen om je zalig in je vel te voelen.

Volg ons ook op Instagram! the_babys_corner



"Welkom in onze grootste hoek én troef. Voor baby's hebben we immers alles in huis, en met alles bedoelen we... alles! Kleden, verzorgen, voeden, reizen, spelen, slapen, wassen, ... Naast ons unieke en heel uitgebreide aanbod is the baby's corner ook een huis waar vertrouwen heel belangrijk is. In onze winkel werken geen verkoopsters maar mama's, onuitputtelijke bronnen van advies en kennis voor het samenstellen van de perfecte geboortelijst. En voor de kids wat een aanbod tot 16 jaar! Fantastische kleding & uiteraard ook speelgoed en boekentassen. Denk kleur, denk speelsheid, denk kwaliteit, denk trends, denk... maar doe vooral! Mama's weten waarom : Trendy én comfortabele kleding, mooie accessoires om te stralen."
Adres: Steenweg Deinze 33, 9810 Nazareth (België)
Telefoonnummer: 0032 9 3811270
Stad: Nazareth
Route: Steenweg Deinze 33
Postcode: 9810


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: baby's corner webshop, babys corner oudermodule, baby corner online shop, giftlist baby corner, baby's corner openingsuren, baby's corner merken, the baby's corner team, baby's corner catalogus
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Communiekleding by the baby's corner Communiekleding by the baby's corner 41 meter 0/10. Barslechte service + prijzig. Zeer duur in vergelijking met andere winkels. En...
Talesofglory Talesofglory 41 meter Once upon a time … there was you. Tales of Glory® is the story of your life. This eco...
T-Toys-Nazareth.be T-Toys-Nazareth.be 4 km Aankoop via internet ,ander product gekregen of dat er op de site staat,na contact ge...
Knuffels-Diene Knuffels-Diene 5 km Mijn hobby is haken van knuffels. Omdat je ze niet allemaal kan bijhouden heb ik een ...
Recensies
Super mooie winkel met kwaliteitsvolle en prachtige artikelen. Zeker een aanrader! Tot slot heeft Cindy ons super goed geholpen en advies gegeven. We hadden eigenlijk nog geen idee wat we zoal nodig hadden aangezien we zwanger zijn van ons eerste kindje, maar ze doet dit echt met passie en hier en daar een grappige insteek. Ons zie je zeker terug!
Geboortelijst aangelegd bij The baby's corner. Er werd mij een tijd geleden al een fout artikel geleverd waarna ik een tegoedbon heb ontvangen, in plaats van mij geld te retourneren. Nadien heb ik zelf van de lijst een aantal artikelen besteld die ik zeker nodig had bij de geboorte, wachttijd van 3 maanden voor deze artikels. Ik heb een annulatie van de bestelling gevraagd en een terugbetaling. Intussen meer dan een maand verder en ik mocht nog geen terugbetaling ontvangen. Gisteren tijdens het steriliseren van de flesjes ook vastgesteld dat ze me de verkeerde sterilisator hebben opgestuurd... op dit moment niet te spreken over de service. Het is normaal jullie bedoeling om het een aanstaande mama makkelijker te maken. Per mail ontvang ik geen reactie.
Er waren enkele artikelen van op mijn geboortelijst niet op stock. Toen ik belde kreeg ik een heel vriendelijke dame aan de lijn, Stephie hielp me direct heel correct en ze kwam met een gepaste oplossing voor mijn probleem. Ondanks een aantal issues met bestellingen geef ik met plezier verdiend 5 sterren aan deze dame. Ik wou dat er meer mensen zo probleemoplossend en klantgericht zouden zijn. Dankjewel voor de goede service van de klantendienst.
Ik wil graag mijn enthousiasme delen over mijn recente ervaring met de webshop van The Baby's Corner. Vanaf het moment dat ik de website bezocht, werd ik meegesleept in een aangename winkelervaring. Het navigeren door de site was eenvoudig en intuïtief, en het assortiment aan babyartikelen was indrukwekkend. Wat me echt opviel, was de vlotte en zorgvuldige afhandeling van mijn bestelling. Het hele proces, van het plaatsen van de bestelling tot aan de levering, verliep soepel en zonder enige problemen. Ik werd regelmatig op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling, wat me geruststelde en me het gevoel gaf dat ik in goede handen was.
Ik heb voor de tweede keer iets online besteld bij deze webshop. Die tweede keer was enkel en alleen omdat ik een bon gekregen had, want anders zou ik hier nooit meer iets besteld hebben. Voor die tweede keer heb ik hetzelfde probleem zoals zovele anderen aan de reviews te zien meegemaakt. Ik bestel iets en ik betaal het. En pas daarna kom ik te weten de eerste keer heb ik het ontdekt bij de levering en heb ik zelf moeten bellen, de tweede keer hebben ze mij gemaild dat er een item niet beschikbaar is. Ik kies ervoor om mijn geld terug te laten storten. We zijn ondertussen een drietal weken verder. Ik heb nog niks ontvangen en ze antwoorden niet op mijn mails. Ik heb nog nooit zo een slechte webshop of service hieraan gerelateerd meegemaakt. Ik begrijp niet hoe ze niet meer investeren in de opvolging van bestellingen via de webshop. Nu krijgen ze alleen maar een slechte naam. Er moeten nog zaken toekomen. Ik hou mijn hart al vast.
Uitstekend geholpen bij het kiezen van ons doopkleedje door Cindy! Enorm vlotte bediening en super advies.
Ik wacht al meer als 2 maand op 2 bestellingen die ik plaatste... Via mail al verschillende keren contact proberen zoeken om te vragen wanneer ik dus spullen eindelijk kan verwachten anders liever geld terug... Ik belde ook met iemand van de customer service en die verzekerde me dat ze me via mail gingen contacteren om me verder op de hoogte te brengen over de levering. Dit is ondertussen ook al 2 weken geleden. Nog steeds niets gehoord of ontvangen!!Heel erg jammer!!
Toffe, ruime winkel met vriendelijk personeel. Ik was gaan shoppen voor mijn twee petekindjes en heb een paar heel toffe zaken gevonden in het ruim assortiment. Ook zoals gezegd veel hulp gekregen van de vriendelijke medewerkers. Daarnaast is het ook heel bereikbaar met een ruime parking wat het handig maakt om eens binnen te springen.
Heel mooie winkel, veel keuze. Ruim assortiment. Vriendelijke verkoopster. Cindy. Duidelijke en eerlijke informatie. Zeker een bezoek waard.
Uit het ruime en mooie assortiment heb ik een super leuk cadeautje gevonden voor de kersverse dochter van mijn neef! Echt een kei toffe winkel en het vriendelijke personeel stond steeds paraat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid