facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Alpha Coach

Info

Ik ben The Alpha Coach !
Online personal trainer en dus een deskundige op vlak van voeding en training.
Verander je Fysiek en levensstijl samen met mij

Geschiedenis

Hallo !
Ik ben The Alpha Coach en ik ben online personal trainer !

Wij zullen samen je levensstijl en fysiek transformeren, ik leer hoe je met voeding kunt omgaan zonder je sociaal leven omver te moeten gooien en hoe dit optimaal voor je lichaam kan werken.

Ook wordt je opgevolgd op vlak van training uiteraard, helemaal aangepast naar je doelstelling !

Mijn doel is om jou zoveel mogelijk bij te leren zodat jij zonder mij verder kan gaan !

Voor meer info ga naar mijn website en youtube kanaal !
http://www.thealphacoach.be
https://www.youtube.com/channel/UC7sQIOYos-10H6MzL6c7jeg



"The Alpha Coach zet zich in voor het beste in mensen naar boven te brengen elk in hun verhaal.Niemand start gelijk en iedereen heeft zijn situatie, wij van the alpha coach zien goed in dat gezondheid en aan jezelf werken zowel mentaal als fysiek hand in hand gaan met gelukkiger zijn.Hoe gaan we tewerk ?Eerste afspraak: vet% en lichaamsomtrekken opmeten + doel bespreken.Hier wordt dan een voedingsplan macro’s volgen via myfitnesspall en een trainingsplan opgemaakt.Bijna dagelijks wordt je opgevolgd over de voeding met berichten en wekelijks worden de schema’s opgevolgd.Dit alles ik combinatie met 1 op 1 training in de fitness !Laat onze passie je leven beïnvloeden."
Adres: bruggestraat 2B, 8755 Ruiselede
Telefoonnummer: +32 484 94 57 95
Stad: Ruiselede
Route: bruggestraat 2B
Postcode: 8755



op zoek naar gerelateerd: Thealphacoach
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schoonheidsinstituut Omorfia Schoonheidsinstituut Omorfia 417 meter Super vriendelijk onthaal. Heel sympathieke dame. Nagels prachtig en perfect gedaan. ...
Mabelle Guidée Mabelle Guidée 6 km Niet het modernste pand, maar wel netjes. Prijs kwaliteit zit dit zeker snor. Een aan...
Recensies
Een 5-tal jaar geleden hielp Lukas me om terug op te starten met krachttraining. De inzichten die hij me gaf mbt voeding en macro's waren een grote hulp om snel terug op mijn ideale gewicht te komen en het ook daarna helemaal zelf onder controle te kunnen houden. Nu 5 jaar later startte ik een 2de sessie op, deze keer niet om af te vallen maar om verder progressie te kunnen maken met mijn krachttraining. Het trainingsschema wat ik kreeg, was totaal niet wat ik verwacht had. In het begin had ik zelfs twijfels maar de resultaten zijn er terug. Ik heb al mijn doelstellingen kunnen behalen en als bonus zelfs nog extra vetverlies gerealiseerd zonder enige vorm van dieet. Wordt volgende maand 50 en heb terug dezelfde lichaamsbouw als op mijn 20ste. Het is nooit te laat om te starten met sporten als je een goede begeleiding hebt en daarom kan ik Lukas zeker aanbevelen.
Een half jaar geleden waren wij op zoek naar een coach om ons, als koppel, te helpen om onze conditie te verbeteren. We zijn bij Lucas op gesprek gegaan om te horen wat een PT zoal inhoudt. Nu, na 6 maanden, elk ongeveer 20 kg lichter voelen we ons beter dan ooit. Lucas helpt ons niet enkel met sport, maar met onze voeding en zoveel meer. We volgen geen dieet maar met de hulp van Lucas weten we op wat we moeten letten. Kleine tips en tricks maar met groot resultaat. Wij, als koppel, zijn ook sterker geworden doordat we ons een pak beter in ons vel voelen. Dit laatste geeft dan ook weer betere resultaten op het werk omdat we ons, mede door de mindere kg’tjes, beter en zelfzekerder voelen. Kortom, kon ik 6 sterren geven gaf ik een 6/5!
Een aantal maanden geleden was mijn fysieke en mentale toestand niet top. Ik wilde graag sporten, maar miste de motivatie. Toen kwam Lukas op mijn pad en kreeg ik opnieuw de energie die ik miste. Lukas zal niet enkel gepaste oefeningen op maat aanbieden om je doelen te bereiken, maar geeft ook motivatie, luistert naar je verhaal en geeft raad als je die wenst. In die paar maanden tijd is niet enkel mijn vetpercentage verminderd, maar heb ik energie en zorgt het sporten op maat en de aangepaste voedingsstijl ervoor dat ik de dag opnieuw aankan. Twijfel je nog of je het sporten alleen aankan? Neem dan zeker contact op met The Alpha Coach! Hij zal je met 100% zekerheid helpen in wat je nodig hebt.
The Alpha Coach...Mijn uitdaging was om mijn halve triatlon op een energieke manier te kunnen voorbereiden en wat overbodige kilo's kwijt te geraken.... Raar maar waar... maar met die berekende macro's wat de verhouding eiwitten, koolhydraten en vetten betreft voelde ik me energieker en moesten die extra kilo's ook uiteindelijk begeven ; Dit terwijl ik toch wel een bourgondisch type ben. Heb een fantastische wedstrijd gehad en fris gefinisht!! Mercietjes voor de begeleiding!!!!
Top coach! Dubbel en dik waard. Van onschatbare waarde op vlak van informatie, inzichten, tips, tricks, enz. Helpt je om -samen- de puzzel te leggen op vlak van voeding/training, rekening houdende met je doelstellingen en eventuele beperkingen, blessures, etc. "The voice in the back of your head, you didn't know you needed"
Op zoek naar een personal trainer die je eerst en vooral helpt in het behalen van je doelen, maar ook de persoon is die je zal blijven steunen tijdens je proces? Dan is Lukas ‘The Alpha Coach’ de persoon die je zoekt. Want na vele slechte ervaringen met andere personal trainers is hij de persoon die ervoor zorgde dat mijn sceptische blik op PT’s veranderde. Vanaf dag 1 werkt hij heel nauw met je samen, stelt hij je schema af op basis van je gewenste doelen en evalueert hij nauwkeurig na een bepaalde periode. Ik train ondertussen al meer dan 7 maanden met Lukas en ben nog altijd even tevreden als vanaf dag 1 dat ik begon. Hij helpt je niet alleen fysiek maar ook mentaal sterker te worden. Kortom de ideale coach ;-
Voor mij was Lukas mijn eerste en enige ervaring met een PT. Al snel werd duidelijk dat ik bij een zeer enthousiaste, gedreven persoon terecht gekomen was. Lukas legt alles in duidelijke taal uit, luistert ook naar wat jij te zeggen hebt, en probeert een zo goed mogelijk schema uit te denken voor jou persoonlijk. Ik kijk op naar het ongelofelijk aanstekelijk positivisme waarmee hij iedere keer weer klaar staat. Hij volgt dagelijks op wat je eet en komt met de gepaste tips en tricks voor de dag. The Alpha Coach heeft mij door enkele mentale struggles geholpen en er zelfs voor gezorgd dat ik me beter in mijn vel voel als vrouw in de fitness, krachttraining leuk vind en dat bovendien mijn vetpercentage een pak gezakt is. Ik heb veel geleerd over balans creëren en behouden op vlak van voeding, sport, sociaal leven enz. Als je twijfelt om samen te werken met een personal trainer, kies dan voor Lukas en de ervaring kan alleen maar positief zijn.
Na een lange revalidatie met een heupprothese bij Lukas AKA the Alpha Coach terechtgekomen. Samengezeten over de doelstellingen en de mogelijkheden. Niet enkel fit worden was er één, maar ook een gezonde levensstijl aannemen en mijn heup functioneel terug kunnen gebruiken. Na 12 weken niet alleen zichtbaar vermagerd en spieren bijgekregen, maar ook bewuster leren eten en leven. resultaat 20 kg vermagerd maar veel belangrijker mijn heup is terug als vanouds. Dankzij de motivatie en opvolging van Lukas is wat ik onmogelijk achtte mogelijk geworden. Thanks makker!!!!!
Net klaar met mijn 6 weken programma in samenwerking met The Alpha Coach! zeer goede en nauwe samenwerking gehad met hem en volgt je echt nauwgezet op, legt je vanaf dag 1 uit wat de bedoeling is om je vooropgestelde doelen te bereiken en zal je daarbij met veel goede raad en daad bijstaan! zeer tevreden ook na de uiteindelijke progressie die ik zelf maakte samen met hem, ongelofelijk!! Maar laat ik ook maar direct eerlijk zijn, aan hem zal het zeker niet liggen qua enthousiasme doorzetting en coaching om die doelstellingen te halen, jij moet uiteindelijk zelf eerst voldoende eigen goodwill en motivatie hebben en geloof me dan heb je 10000% kans op goede afloop na samenwerking met zo een vriendelijke en gedreven coach, kortom een krak in zijn vak. 'T is niet zomaar een coach... 't is THE ALPHA COACH!!! Bedankt voor alles man en keep up the good work.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid