facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thanks Galerie

Thanks Galerie
"Galerie d’art contemporain au centre de Mons Be"
Adres: Rue des Telliers 5 , Bergen 7000, BE
Telefoonnummer: 0473 52 72 80
Stad: Bergen
Route: Rue des Telliers 5
Postcode: 7000


Openingstijden

Woensdag: 14:00-20:00
Donderdag: 14:00-20:00
Vrijdag: 14:00-20:00
Zaterdag: 14:00-20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Crea'city Crea'city 383 meter Créa’City est une galerie de créateurs locaux et européens. C'est une invitation au v...
Recensies
Mooi initiatief. Plaatsen van ontdekking en ontmoeting tussen kunstenaars, ontmoeting tussen kunstenaars en amateurs, en de amateur verbinden met de kunstenaar die in ons is in een vriendelijke sfeer zonder poespas.
Ik ontdekte deze plek vanavond tijdens een tentoonstelling. Deze oude kapel, vol charme, is op opmerkelijke wijze omgebouwd tot een plaats van cultuur. Bravo voor dit initiatief en veel succes aan de artiesten!
Prachtige kapel gelegen in het centrum van Mons.Recente renovatie voor een plek gewijd aan kunst waar jonge kunstenaars hun werken kunnen tentoonstellen. De tentoonstellingen zijn regelmatig en stellen jonge talenten in staat om van deze gelegenheid gebruik te maken om een ​​aandachtig en geïnteresseerd publiek te ontmoeten. Mogelijkheid om ter plaatse iets te drinken. Parkeren is niet eenvoudig. Het is een veelvoorkomend probleem hier. Profiteer van uw bezoek om het centrale plein te bezoeken. Google Vertaling Mooie kapel gelegen in het centrum van Bergen.Recente renovatie voor een plek gewijd aan kunst en stelt jonge kunstenaars in staat hun werk tentoon te stellen. De tentoonstellingen zijn regelmatig en stellen jonge talenten in staat om van deze gelegenheid gebruik te maken om een ​​aandachtig en geïnteresseerd publiek te ontmoeten. Mogelijkheid om ter plaatse iets te drinken. Parkeren is niet eenvoudig. Dit is een terugkerend probleem op deze plek. Geniet van uw bezoek om het centrale plein te bezoeken.
Regelmatige tentoonstellingen en promotie van jonge kunstenaars. Er is zelfs een mogelijkheid om iets te drinken tijdens het observeren van de werken. De eigenaren zijn erg gastvrij en vriendelijk.
Met een wijze en eerlijke kijk op wat kunstwerken kunnen doen met hun verdiensten en hun ware originaliteit door getalenteerde kunstenaars. Ik vond hier alleen een pelagiaanse leegte...
Tijdelijke tentoonstelling.
Zeer mooie galerij! Een oude kapel die met smaak is gerenoveerd... een bar met keuze en vriendelijk personeel.
Op een vriendelijke, warme plek met mooie visuele en smaakontdekkingen
Leuke kleine plaats in het hart van Bergen. Er zijn kleine tijdelijke tentoonstellingen van kunst of fotografie.
Geen prestatie... Lucile ding heeft geen talent
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid