facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thalys

Thalys
Adres: Gare De Bruxelles-Midi / Zuidstation Avenue Fonsny 47b Fonsnylaan 47b, Brussel 1060, BE
Telefoonnummer: 02 548 06 00
Stad: Brussel
Route: Gare De Bruxelles-Midi / Zuidstation
Huisnummer: Avenue Fonsny 47b
Postcode: 1060



op zoek naar gerelateerd: thalys snelheid, thalys parijs, thalys aanbiedingen, thalys staking, thalys wiki, thalys londen, thalys dienstregeling, thalys disneyland
Recensies
Niet verwacht maar deze Thalys lounge is veel beter dan die op Gare du Nord Parijs. Dat vind ik heel gek. Ontvangst was ook heel vriendelijk en persoonlijk, dat heb ik in Parijs nog niet meegemaakt. Daarnaast lekker ruim, veel licht, veel meer ruimte en versnaperingen. Zo moet zijn!
Pior experiência que tive com trens. Estávamos indo de Londres para Rotterdam, com conexão em Bruxelas. Cancelaram a nossa viagem e não nos avisaram nada, e não tinha nenhuma menção nos telões da estação, só descobrimos depois de perguntar pra muita gente, pois cada um falava uma coisa. No final tivemos que ir em pé no vagão pois estava cheio, sendo que pagamos para irmos sentados. Uma mulher grávida teve que ir em pé também por mais de uma hora. Descaso total com o cliente. Péssimos, evitem ao máximo.
Goede plek om even te wachten en werken. Jammer is de keuze aan snacks en drinken zeer beperkt. Daarnaast werkt het internet doorgaans niet goed. Wel top, zeker in de winter, om een plek vlak bij het station te hebben om warm te wachten op de trein.
Ótima opção para aguardar seu trem. Ficar do lado de fora da estação é ruim.
Aftandse en ietwat vieze lounge. Alleen koffie, thee of jus d’orange. Een beschamende vertoning ten opzichte van bijvoorbeeld Amsterdam
Mooie, moderne wachtruimte. Helaas is er enkel koffie en water te krijgen. Wifi is wel van goede kwaliteit.
Perfecte ervaring. Receptioniste bood ons koffie aan en boekte onze tickets om. Heerlijk rustige lounge naast het drukke station. Toilet was er schoon. Echt even onthaasten voordat je de trein instapt.
Vreselijk ondermaats. De ruimte is klein, het aanbod aan service beperkt en dat van eten en drinken de naam lounge onwaardig. De toiletten zijn vuil en ranzig en een bezoek aan deze plaats is de meerkost van het ticket totaal niet waard!
Fijne plek om te verblijven wanneer je moet wachten op je trein. Stopcontacten aanwezig, ook is er mogelijkheid om water en/of koffie te drinken. Simpel maar de basis is prima om te vertoeven.
Mooi ingerichte lounge op enkele minuten stappen van de Brusselse Thalys sporen. Alles wat een lounge vereist is aanwezig : zitplaatsen, zowel voor werk als relax, oplaadmogelijkheden, WiFi en een goede kop koffie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid